ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ για τη Ferrari

Στους πρώτους έξι αγώνες του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, η Mercedes έχει κάνει το έξι στα έξι

Με την προσοχή να στρέφεται πλέον στον Καναδά, οι οπαδοί της Ferrari είναι αναγκασμένοι να χαμηλώσουν τις προσδοκίες τους.

Στους πρώτους έξι αγώνες του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, η Mercedes έχει κάνει το έξι στα έξι και μόνο στο Grand Prix του Μονακό δεν έκανε το 1-2. Εκεί ήταν ο Sebastian Vettel που μπήκε σφήνα ανάμεσα στα ασημί βέλη αλλά χωρίς αυτό το αποτέλεσμα να σημαίνει πως η ιταλική ομάδα βρήκε λύσεις. Κάθε άλλο.

Όπως παραδέχθηκε ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, στην προεπισκόπηση της ομάδας για τον αγώνα του Καναδά, εκεί η SF90 δεν θα φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις. Και ούτε τις περιμένουμε σύντομα.

«Ξέρουμε πως αυτή τη στιγμή δεν είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θα έπρεπε. Και προς το παρόν δεν έχουμε αναβαθμίσεις που έρχονται και θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από το ξεκίνημα της σεζόν», παραδέχθηκε ο Binotto.

Όσο για το σιρκουί Gilles Villeneuve, έχει εκ διαμέτρου αντίθετα χαρακτηριστικά από το Πριγκιπάτο του Μονακό. Το μοναδικό τους κοινό είναι οι μπαριέρες/τοίχοι που τιμωρούν κάθε λάθος.

Ο Binotto λέει για το έβδομο φετινό πεδίο μάχης: «Τα χαρακτηριστικά του σιρκουί του Καναδά φέρνουν άλλη μία, διαφορετική πρόκληση, δεδομένου που οι τομείς που παίζουν καθοριστική σημασία είναι η τελική ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα των φρένων και η πρόσφυση».

Πρέπει να σημειωθεί πως πέρυσι η Ferrari πήρε τη νίκη στον Καναδά, διά χειρός Vettel.

newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Formula 1  |  Auto

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Από τις αρχές του 2020 και μέχρι τα μέσα του 2021 η Audi θα παρουσιάσει 7 διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος του νέου A3
 |  AUTO
H Porsche Panamera της TopCar!

H Porsche Panamera της TopCar!

Για όσους θέλουν ακόμα περισσότερα από όσα προσφέρει η Porsche Panamera, η TopCar έχει κάτι να προτείνει
 |  AUTO
X