ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ασυγκράτητο ζευγάρι πιάστηκε να ερωτοτροπεί σε πτήση

Οι επιβάτες που έγιναν μάρτυρες της άσεμνης συμπεριφοράς ισχυρίστηκαν ότι το ζευγάρι ήταν ασυγκράτητο κατά τη διάρκεια της πτήσης

Ένα ζευγάρι πιάστηκε στα πράσα να κάνει σεξ μπροστά στα μάτια των επιβατών κατά τη διάρκεια πτήσης της British Airways προς το Δουβλίνο.

Το σοκαριστικό υλικό που τραβήχτηκε σε μια πρωινή πτήση την περασμένη Τρίτη από το Χίθροου του Λονδίνου προς το Δουβλίνο φαίνεται να δείχνει μια γυναίκα να αγγίζει έναν άνδρα κάτω από ένα «μαντήλι».

Οι επιβάτες που έγιναν μάρτυρες της άσεμνης συμπεριφοράς ισχυρίστηκαν ότι το ζευγάρι ήταν ασυγκράτητο και έκανε διαρκώς σεξ κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η 26χρονη Farrah βρισκόταν στην πτήση με τη μητέρα και τον αδελφό της και βιντεοσκόπησε το ζευγάρι.

«Γύρισα να κοιτάξω τον αδελφό μου και τότε είδα ένα είδος έντονης κίνησης στα απέναντι καθίσματα. Ήταν κραυγαλέο. Γινόταν συνεχώς, για 15 με 20 λεπτά. Υπήρχαν παιδιά στο αεροπλάνο. Υπήρχε ένα παιδί που έτρεχε πάνω κάτω και θα μπορούσε να το δει αυτό. Ήταν απλά αηδιαστικό για να είμαι ειλικρινής».

Η Farrah, από το Δυτικό Λονδίνο, ισχυρίζεται ότι είδε το ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο αεροπλάνο λίγο μετά την απογείωση κατά τη διάρκεια του σύντομου ταξιδιού της μίας ώρας.

«Είχαν απομείνει περίπου 38 λεπτά από τον χρόνο πτήσης όταν το παρατήρησα. Ήταν αρκετά ενοχλητικό για μένα να κάθομαι με τον αδελφό μου και να πρέπει να το βλέπω αυτό. Ήταν ένα από τα μικρότερα αεροπλάνα. Είχαμε παιδιά που έτρεχαν πάνω κάτω στους διαδρόμους, ήταν μεταξύ τεσσάρων και οκτώ ετών. Μερικά έμοιαζαν με πέντε ή έξι, και ίσως υπήρχαν και μερικά που έμοιαζαν με οκτώ ή εννέα. Καλύφθηκαν με ένα μαντήλι, αλλά ήταν αρκετά προφανές».

Εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε: «Οι συνάδελφοί μας στο πλήρωμα καμπίνας δεν ειδοποιήθηκαν για κάποιο θέμα στο αεροσκάφος. Αν είχαν ενημερωθεί, θα είχαν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπισή του».

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X