ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ουαί Υποκριτές ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ για Θανάση - Γ. Ελεγκτή

Παρασιωπούσαν για εικοσαετία το έγκλημα όταν κυβερνούσαν- Κανείς πολιτικός που φωνασκεί στην πορεία για Οδυσσέα Μ.

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΝΟΥΣ

Η βιβλική ρήση «ουαί υμίν γραμματείας και φαρισαίοι υποκριτές» αποτυπώνει την κατάσταση με τις δυο ταλαιπωρημένες ιστορίες που ταλανίζουν την κοινωνία και αποτελούν το κύριο θέμα δημόσιας συζήτησης. Όπως περιγράφεται επακριβώς στο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο και αναφώνησε ο Ιησούς Χριστός στην Ιερουσαλήμ, κατακρίνοντας δημόσια τους γραμματείς και φαρισαίους λίγο πριν το ΘΕΙΟ ΠΑΘΟΣ, έτσι και στις μέρες μας επαναλαμβάνεται από τους συγχρόνους υποκριτές, που είναι κατά κύριο λόγο τα κόμματα.

Διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και βροντοφωνάζουν καθημερινά στα κανάλια περί της ηθικότητας και της πολιτικής τους συνέπειας, ωσάν και απευθύνονται σε αμνήμονες ή σε άρτι αφιχθέντες εκ Ουγκάντας, που αναζητούν πολιτικό άσυλο. Κι όμως αυτοί όλοι, κομματάρχες και πολιτικοί είναι φαρισαίοι και υποκριτές και το κατέδειξαν με την στάση τους επί συγκεκριμένων θεμάτων. Ας λένε ότι θέλουν να επιβληθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονίας του Θανάση, οι πράξεις τους απέδειξαν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το κομματικό – πολιτικό συμφέρον.

ΞΕΧΑΣΑΝ ΔΗΚΟ - ΑΚΕΛ - ΕΔΕΚ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΑΝΑΣΗ;

Είπαμε δεν φοράμε χρωματιστά γυαλιά για να προκαλούμε ΘΟΛΟΥΡΑ και να μην αντιλαμβάνεται η κοινωνία την πραγματικότητα, ώστε κάποιοι να ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και άλλοι να αποκομίζουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη, ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ως άλλοι γραμματείς και φαρισαίοι. Ας αρχίσουμε από την υπόθεση με την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ όπως αποδεικνύεται και με απόφαση δικαστηρίου του νεαρού στρατιώτη Θανάση. Για να αρχίσουμε με το ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ και να μην παρασύρεστε από σειρήνες, φωνασκούντες, αρλουμπολόγους και κολαούζους δημοσιογράφους. Το έγκλημα έγινε το 2005 όταν κυβερνούσε ο αείμνηστος ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και μαζί του συμπορευόταν το ΑΚΕΛ με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ως συγκυβερνήτη, αλλά και την ΕΔΕΚ που είχε και τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά και οι σοσιαλιστές ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

Το έγκλημα τελέστηκε και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ΚΡΙΣΙΜΗ η ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ οποιουδήποτε φόνου τις πρώτες ώρες μετά την πράξη. Τότε που κρατούσαν την εξουσία όλοι αυτοί ΔΗΚΟικοί - ΑΚΕΛικοί - ΕΔΕΚίτες και ήταν Υπουργοί ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ τους δεν ακούσαμε να κάνουν οτιδήποτε. Αργότερα την σκυτάλη έδωσε ο Τάσσος (θυμάστε τις μηχανορραφίες που προηγήθηκαν από τους ΑΚΕΛικούς για να τον αποκαθηλώσουν…) στον αείμνηστο ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ με το ΑΚΕΛ κυβερνήτη και το ΔΗΚΟ – ΕΔΕΚ και πάλι να κρατούν το ΦΑΝΑΡΙ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Και πάλι ΟΥΔΕΝ εις το πηλίκο.

Αργότερα παρέλαβε τον ΘΡΟΝΟ της προεδρίας ο ΝΙΚΑΡΟΣ και για μια δεκαετία ούτε οι γαλάζιοι του Υπουργοί και λοιποί παρατρεχάμενοι έκαναν οτιδήποτε παρά μόνο συνέχισαν να κωφεύουν… Ας μην τσιριλούν από τον ΔΗΣΥ και να τρομάζουν στην γαλάζια πολυκατοικία αφού κι αυτοί είχαν την δική τους συνεισφορά στην αμέλεια του κράτους…

ΟΙ ΚΛΗΡΙΔΗΔΕΣ Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ - Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

‘Άφησαν την καημένη μάνα να φωνάζει και να ωρύεται ότι πρόκειται για έγκλημα, αλλά αυτοί προσπερνούσαν ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΊ ΔΕΚΑΕΤΊΑ. Πάμε και στους Γενικούς Εισαγγελείς που υπηρέτησαν την επίμαχη περίοδο. ΠΕΤΡΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ καταχώνιασαν τον φάκελο της υπόθεσης και έκλεισαν τα αυτιά στις παρακλήσεις της μάνας. Και για να ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ τα πάντα ως ΞΥΠ που είμαστε, να ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ότι οι δυο πρώην Εισαγγελείς Κληρίδηδες, στις πρόσφατες Προεδρικές εκλογές ήταν ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, υποψηφίου του ΑΚΕΛ. Προχωρούμε ακόμη να αναφέρουμε ότι οι ευαισθητούληδες του ΑΚΕΛ, ο Γ.Γ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ήταν την τότε εποχή Κυβερνητικός εκπρόσωπος και μάλλον δεν ακούσαμε να μας πει οτιδήποτε.

Προσέξτε όμως το ΑΚΕΛ. Εκ των βασικών εμπλεκομένων που η οικογένεια του ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ καταλογίζει ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ είναι ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ, τον οποίον έβαλαν στο ψηφοδέλτιο και εξέλεξαν ως βουλευτή Λάρνακας ενώ προφανώς γνώριζαν περί της υπόθεσης. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Αλλά και η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ που βροντοφωνάζει στα κανάλια νυχθημερόν και στα σόσιαλ μίντια ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ, την επίμαχη περίοδο μπήκε στα ψηφοδέλτια του ΑΚΕΛ και εξελέγη. Όταν το πληροφορήθηκε περί της δολοφονίας του ΘΑΝΑΣΗ, γιατί δεν ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από το κόμμα και να ξεφύγει και από τις νέες δυνάμεις; Μαγκιές και φωνές έχοντας τις θέσεις κρατημένες και 3 βουλευτικές θητείες, ακούσαμε αρκετές και μάλλον δεν τις εισπράττουμε…

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ Γ. ΕΛΕΓΚΤΉ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ;

Συνεχίζουμε με την Ρένα Χ., που μας κούφανε όλο αυτό το διάστημα με την αναφανδόν στήριξη της στον ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ. Που ήταν χθες να πάει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και στήριξης του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ; Και όλοι οι άλλοι ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ του Γ. Ε, η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, οι ΔΗΚΟικοί – ΑΚΕΛικοί βουλευτές οι φωτο ΒΟΛΤαικοί που ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ; Αδιαθέτησαν ξαφνικά όλα τα κορίτσια και τα αγόρια ήθελαν να δουν ποδόσφαιρο; Κι άφησαν την υπεράσπιση του Γ. Ελεγκτή στον Λευτεράκη του Εν Εργώ, γνωστό και μη εξαιρετέο για την δράση του στην Λεμεσό, όπου έχει διαμαρτυρίες τρέχει ΠΡΩΤΟΣ για να προβληθεί και στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΔΙΚΗ που με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ του είναι «επτά νομά σε ένα δωμά/ που να ξαπλώ/ να κλείσεις μα» , όπως άδει στο άσμα του τιτανοτεράστιου ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ, ο παμμέγιστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ.

ΟΙ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΛΙΚΆ ΕΙΝΑΙ 435;

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Α, ξεχάσαμε και τον δραστήριο δικαστή του φέισμπουκ , πρώην υφιστάμενο του Γ.Ελεγκτή ΑΝΤΡΕΑ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ, που βροντοφωνάζει ότι διαθέτει 10 χιλιάδες ακολούθους στην ιστοσελίδα « νέα σελίδα στήριξης του Γ. Ελεγκτή» , αλλά φαίνεται από την εκδήλωση ότι δεν μπορεί να μαζέψει ή δεν τον εμπιστεύονται παρά μόνο 435( τόσοι ήταν στην χθεσινή καλά προετοιμασμένη διαμαρτυρία από τον Χασα) όσοι και οι ψήφοι που πήρε όταν κατήλθε υποψήφιος με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ στις βουλευτικές εκλογές του 2021. Μάλιστα όλοι αυτοί σε ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΟΔΥΣΣΕΑ Μ. να μπεις σε ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. Πήρες μια ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ότι θα σε ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ και γενικώς θα πεταχτούν σε άλλο καράβι. Εδώ αποδεικνύονται οι πραγματικοί φίλοι σου, οι υπόλοιποι είναι ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ και λιβανίζοντες δημοσιογράφοι.

ΥΓ: Προφανώς νοιώθουν περήφανοι και καταξιωμένοι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Πρόεδρος του Δ.Σ ) και ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ (Διευθυντής του Δ.Σ του κουβαραστράδικου που ονομάζεται ΡΙΚ), με το πανηγυράκι της ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ. Κι επειδή δεν είναι από την τσέπη τους που βγήκαν τα χρήματα να μας πουν και πόσος είναι ο λογαριασμός της συμμετοχής. Πάντως χειροκρότησαν παρατεταμένα Σταυράκης και κουβαριστράς Τσώκος, τον νικητή με την φουστίτσα και την γουνίτσα του, αλλά κυρίως γιατί θέλει να του λένε ΤΟ ΝΑΜ. Δεν ξέρει λέει αν είναι άντρας ή γυναίκα ακόμη. Όπερ μεθερμηνευόμενο ο Σταυράκης του ΡΙΚ μπορεί αν θέλει βάσει του προτύπου που λάνσαρε στην νεολαία μέσω του εν λόγω Ελβετού, που η κριτική επιτροπή του ιδρύματος (άραγε ποιοι είναι αυτοί ΡΙΚάδες και γιατί τους κρύβεται;) να λέει ότι είναι ελικόπτερο και ο Τσώκος φέρμουαρ. Εμείς πάντως δηλώνουμε κροκόδειλοι… ΕΛΕΟΣ λυπηθείτε τα λεφτά των βασανισμένων μακάκων φορολογούμενων πολιτών.

ΥΓ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ χθες και το ΡΙΚ και οι άλλοι Ευρωπαίοι της ΕΒU, πρόβαλαν τους ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ και λοιπούς χαντακωμένους που νομίζουν ότι είναι τραγουδιστές. Ως συνεισφορά στις μανάδες όλου του πλανήτη εξέλεξαν κορυφαίο πρότυπο, κάποιο που ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΕΙ τα ΦΥΛΑ και καταργεί την ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ. Επαναλαμβάνουμε, εσείς που υμνήσατε τις μανάδες σας, μπορείτε να αποδειχθείτε κάποιο παιδί να μην γνωρίσει την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ανθρώπου προς άνθρωπο, που είναι η ΑΔΟΛΗ αγάπη της μάνας προς το παιδί;. Δηλαδή τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων που απαιτούν υιοθεσία - τεκνοθεσία είναι ΥΠΕΡΤΕΡΑ από το συμφέρον των παιδιών;

ΥΓ: Πως το είπε ο Πρίγκιπας; Η ψήφος στο ΔΗΚΟ δεν είναι ΧΑΜΕΝΗ. Μα αυτά λένε οι ηγέτες μικρών κομμάτων που φοβούνται την πίεση των μεγάλων ότι η ψήφος προς αυτά (μικρούς) δεν θα έχει αξία. Πάντως πλέον η ψήφος στο ΔΗΚΟ καταγράφηκε στα ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ… Άσε που διαφωνούν Μακάριος - Σπύρος Κυπριανού- Τάσσος Παπαδόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X