ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συγκλονίζει η μάνα του Θανάση: «Βιάστηκαν να θάψουν το παιδί μου και την αλήθεια»

Όσα δήλωσε η χαροκαμένη μάνα

24news team

Συγκλονιστικά ήταν τα όσα ανάφερε η χαροκαμένη μητέρα του αδικοχαμένου 26χρονου εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, στην Κατερίνα Αγαπητού και την εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Alpha Καλημέρα». Η κα Ανδριάνα δήλωσε ανακουφισμένη μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να διορίσει δύο ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές οι οποίοι και θα ερευνήσουν ενδεχόμενα λάθη και παραλείψεις αρμοδίων, για το θάνατο του παιδιού της. Παράλληλα διευκρίνισε πως το πιο σημαντικό για την ίδια είναι ότι: «δικαίωσα το παιδί μου, αφού τον έβγαλα από το στίγμα της αυτοχειρίας».

Η κα Ανδριάνα τόνισε πως: «Ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία προσπάθεια για να φτάσουμε σ’ ένα αίσιο τέλος ως προς το ποιοι φταίνε και μας ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια, από τη στιγμή που το σώμα του παιδιού μας μιλούσε από μόνο του στη σκηνή όπου βρέθηκε, κάτω από την γέφυρα ύψους 30 μέτρων, χωρίς εξωτερικές κακώσεις. Μιλούσε από μόνο του. Το τραγικό είναι ότι βιάστηκαν να κάνουν την κηδεία και να θάψουν και την αλήθεια μέσα στο χώμα πριν τις 24 ώρες, είναι κάτι που δεν επέτρεψε να εμφανιστούν τα σημάδια από τα κτυπήματα που δέχθηκε, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες».

Όσον αφορά την ίδια και τον αγώνα που τόσα χρόνια δίνει είπε: «Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ ψυχοφθόρος, είναι πάρα πολλά τα χρόνια, έχω αφιερώσει τη ζωή μου… Αυτή τη στιγμή νιώθω μια ηθική ικανοποίηση, διότι απέδειξα ότι είχα δίκαιο για αυτό που πάλευα τόσα χρόνια… Το πιο σημαντικό είναι ότι δικαίωσα το παιδί μου, αφού τον έβγαλα από το στίγμα της αυτοχειρίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X