ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Αυτή η εφαρμογή γνωριμιών σας βοηθά να μην βγείτε με... συγγενή σας!

Έχει κυκλοφορήσει μια «εφαρμογή αντι-αιμομιξίας»

Η Ισλανδία έχει τόσο μικρό πληθυσμό που μια ισλανδική εταιρία έχει κυκλοφορήσει μια «εφαρμογή αντι-αιμομιξίας». Έτσι εμποδίζει τους Ισλανδούς από το να βγουν ραντεβού με τους συγγενείς τους.

Ο προγραμματιστής λογισμικού προστασίας από ιούς, Friðrik Skúlason, είχε κατασκευάσει μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων για να επιτρέψει στους Ισλανδούς να εντοπίζουν τους συγγενείς τους online, όταν τρεις προγραμματιστές εφαρμογών έλαβαν τις πληροφορίες και έκαναν μια συγκεκριμένη λειτουργία κατά της αιμομιξίας στην εφαρμογή Android Bookers of Icelanders.

Οι παραγωγοί, από το Sad Engineer Studios, δήλωσαν στον ιστότοπο Digital Trends ότι η εφαρμογή λειτουργεί από δύο χρήστες που βγάζουν τα τηλέφωνά τους μαζί για να δουν αμέσως αν σχετίζονται.

"Η" Πρόληψη Incest "είναι ένα διασκεδαστικό χαρακτηριστικό που ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει μέσα από το μενού επιλογών το οποίο θα τον ειδοποιήσει τόσο με κείμενο όσο και με ήχο αν αυτός για τον οποίο ενδιαφέρεται είναι συγγενής", ανέφεραν.

Ας αναλογιστούμε λίγο την ιδιομορφία της Ισλανδίας, ηφαιστειακές εκρήξεις, αφιλόξενο έδαφος και ατέλειωτες παγωμένες νύχτες. Δεν είναι τυχαίο που το 1965 η NASA έστειλε τους αστροναύτες του προγράμματος «Απόλλων» για εκπαίδευση ενόψει της αποστολής τους στη Σελήνη και όμως οι Ισλανδοί είναι χαρούμενοι, νέοι και αισιόδοξοι. Ο μισός πληθυσμός της Ισλανδίας είναι κάτω των 34 ετών, κάνουν παιδιά σε νεαρή ηλικία, σε κάθε γυναίκα στην Ισλανδία αντιστοιχούν 2,2 παιδιά, πρακτικά το ίδιο ποσοστό γεννήσεων με αυτόν της Τουρκίας, σχεδόν κανένα ζευγάρι δεν έχει δύο παιδιά, αλλά τρία, ενώ το 78% του γυναικείου πληθυσμού εργάζεται.

Πηγή:newmoney

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

Η CL8 προσθέτει ακόμα μια νέα ανταγωνιστική λύση στο φάσμα των υπηρεσιών της, την υπηρεσία Microsoft Office 365
Προωθητική Ενέργεια
 |  TECH
X