ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Αυτά είναι τα Google Pixel 2 και Pixel 2 XL με την καλύτερη κάμερα του κόσμου

Η Τα νέα smartphones της παρουσίασε η Google σε ένα event στο San Francisco

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκαν τα Pixel 2 και Pixel 2 XL, κατασκευής HTC και LG αντίστοιχα. Τα 2 κινητά έχουν κάμερα με την υψηλότερη κατάταξη σύμφωνα με την Google και παρόμοια χαρακτηριστικά.

Αμφότερα τα νέα Pixel δείχνουν πολυτελή και στιβαρά, ενώ ακολούθησαν τον ευρύτερο ανταγωνισμό και απέκτησαν αδιαβροχοποίηση και προστασία από σκόνη και υγρασία (IP 67).

Και τα δύο φέρουν τον Snapdragon 835 της Qualcomm, με 4GB RAM και 64 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου. Το μεν Pixel XL 2 διαθέτει οθόνη 6 ιντσών QHD+ ανάλυσης (1.440 x 2.560 pixels) με λόγο πλευρών 18:9, ενώ το Pixel 2 έχει οθόνη 5'' και ανάλυσης 1080p.

Τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε, όπως ήταν αναμενόμενο, το XL, με τη σχεδίαση χωρίς, σχεδόν, περιθώρια στην οθόνη, το οποίο μοιάζει πολύ στο V30 της LG - σημειωτέων πως το συγκεκριμένο μοντέλο της Google κατασκευάζεται όντως από τη LG. Από την άλλη πλευρά, ελάχιστες είναι οι εξωτερικές διαφορές στο "απλό" Pixel 2 και το περισυνό Pixel - το οποίο κατασκευάζεται από την HTC.

Η οθόνη των δύο μοντέλων είναι 5 και 6 ιντσών αντίστοιχα, με ανάλυση 1920×1080 και 2880χ1440, για τα Pixel 2 και Pixel 2 XL.

Το "killer feature" που έβαλε η Google στα νέα της smartphones είναι το "side squeeze", η δυνατότητα να "ζουλάς" τα πλαϊνά του κινητού κι αυτό να ανταποκρίνεται.

Επιπλέον έρχονται με 3ετή "εγγύηση" platform update.

Πηγή:newmoney

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Ευτυχείς χωρίς Facebook

Ευτυχείς χωρίς Facebook

Περισσότερος χρόνος για διαπροσωπικές σχέσεις με τους φίλους και την οικογένεια
 |  TECH
X