ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καλώς τον…

Ο Φώτης Παπουλής επέστρεψε και είναι εδώ για να οδηγήσει τον Απόλλωνα σε νέες επιτυχίες

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας έστω και δύσκολα πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Άρη, με την «κανονιά» του Άλεξ Ντα Σίλβα. Ότι κι αν πούμε για τον «μάγο» είναι λίγο. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, αλλά ο Βραζιλιάνος φροντίζει με την απόδοση του να εξαντλεί τα κολακευτικά σχόλια.

Βέβαια, πέραν από τον Ντα Σίλβα, το πιο ευχάριστο γεγονός για τον Απόλλωνα από τον χθεσινό αγώνα είναι η επιστροφή του Φωτή Παπουλή. Ο «καλαμαράς» επέστρεψε και είδαμε αμέσως την διαφορά που μπορεί να κάνει στην ομάδα.

Έπαιξε ένας εναντίον ενός, μπήκε περιοχή και γενικά τον «ένιωσε» για τα καλά η άμυνα του Άρη. Μπορεί να μην σκόραρε, αφού είχε τις ευκαιρίες, όμως αυτό δεν είναι κάτι που φέρνει κανένα άγχος. Ο Φώτης είναι παίκτης που μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο και όταν βρει ρυθμό θα έρθουν και τα γκολ.

Για την αξία του, νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Αυτό που φάνηκε από την χθεσινή επιστροφή του Παπουλή στα γήπεδα, είναι ότι φαίνεται πολύ καλύτερα απ’ ότι ήταν την περσινή περίοδο. Κι αυτό είναι λογικό.

Περισσότερο από ένα χρόνο κουβαλούσε το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. «Με ένα πόδι έπαιζε», μας είπε ο γιατρός του Απόλλωνα, όταν περιμέναμε για να επιστρέψουμε από την Δανία, μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μίντιλαντ.

«Έγινε πολύ καλή δουλειά. Θα είναι πολύ καλύτερα και θα το δεις. Περίμενε λίγο ακόμη», συμπλήρωσε ο Δρ. Κακαβελάκης. Και ειλικρινά, όταν έβλεπα τον Φώτη να κινείται με αυτό τον τρόπο στο γήπεδο, θυμήθηκα τα λόγια του γιατρού.

Μπορεί να καθυστέρησε να επιστρέψει, όχι ιατρικά, αλλά λόγω της τιμωρίας που δέχτηκε, αλλά ο Φώτης είναι εδώ για να οδηγήσει τον Απόλλωνα σε νέες επιτυχίες και στον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Γιαννιώτας και Γκακπέ είναι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να αλλάξουν προς το καλύτερο την ομάδα
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
X