ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεχάστε τον Χάμπο

Ο διεθνής μέσος παίρνει χρόνο συμμετοχής και αρχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις στην Πορτογαλία

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Όταν βγήκε το θέμα για επιστροφή του Χάμπου στον Απόλλωνα, είχαμε πει ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το νέο προπονητή της Εστορίλ και την αντιμετώπιση που θα είχε στον διεθνή μέσο.

Ο Ίβο Βιέρα, στα πέντε παιχνίδια που κάθετε στον πάγκο της ομάδας, έδωσε χρόνο συμμετοχής και στα πέντε στον Χάμπο. Μάλιστα, στα τρία τελευταία παιχνίδια κατάγραψε 90λεπτά.

Συνολικά, σε αυτούς τους πέντε αγώνες ο Κυριάκου, έχει αγωνιστεί σε 328 συνολικά λεπτά, ενώ προηγουμένως ο Πέδρο Εμάνουελ χρησιμοποίησε τον 22χρονο μέσο σε τρία παιχνίδια και μόλις 50 λεπτά συμμετοχής.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χάμπος στα τελευταία παιχνίδια όπου αγωνίζεται, πάει πάρα πολύ καλά και τα μέσα ενημέρωσης στην Πορτογαλία αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή μέσο.

Ήταν να μην παίξει, θα λέγαμε! Διότι, ξέρουμε όλοι μας το ταλέντο του Χάμπου και όταν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής θα το έδειχνε και στην Πορτογαλία. Μάλιστα, ήδη άρχισαν κάποιες ομάδες στην Πορτογαλία να ρωτάνε για τον διεθνή μέσο περισσότερα στοιχεία. 

Συνεπως, με τις εμφανίσεις αυτές, θα πρέπει πλέον οι φίλοι του Απόλλωνα να ξεχάσουν τον Χάμπο, διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως απίθανο να επιστρέψει στην ομάδα τον Γενάρη.

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Γιαννιώτας και Γκακπέ είναι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να αλλάξουν προς το καλύτερο την ομάδα
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
X