ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Ένας «μικρός Μπέκαμ»

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος. Σεντράρει από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου με ακρίβεια. Σαν ένας «μικρός Μπέκαμ». Έτσι θα τον χαρακτήριζα.

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Έμεινε η Έβερτον στο ΓΣΠ και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του Απόλλωνα την φετινή περίοδο τελειώνουν. Ήταν μία όμορφη και ωραία διαδρομή, που ξεκίνησε από τους Μολδαβούς και με προκρίσεις πάνω σε Σκωτσιέζους και Δανούς.

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος. Σεντράρει από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου με ακρίβεια. Σαν ένας «μικρός Μπέκαμ». Έτσι θα τον χαρακτήριζα.

Η παρουσία στους ομίλους, αρκετά καλή, αν αναλογιστούμε τους αντιπάλους που είχε να αντιμετωπίσει. Το 4-0 επί της Λυών δεν χαλά τις όμορφες εικόνες που έζησε φέτος ο Απόλλωνας σ’ αυτή την πορεία. Στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην μνήμη όλων.

Αγωνιστικά, από το παιχνίδι στο Λυών κρατάμε την εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιάκολιτς, που έδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι την μεγάλη ικανότητα που έχει στην μεταβίβαση της μπάλας.

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος. Σεντράρει από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου με ακρίβεια. Σαν ένας «μικρός Μπέκαμ». Έτσι θα τον χαρακτήριζα. Ο Άγγλος, πρώην διεθνής μέσος, έκανε σπουδαία καριέρα για αυτό το πράγμα. Γιατί είχε απίστευτη σέντρα.

Το ίδιο και ο Κροάτης. Απίστευτη σέντρα, που θα ήθελε κάθε επιθετικός. Και μπορεί την περασμένη Πέμπτη οι επιθετικοί του Απόλλωνα να μην εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις σέντρες, όπως έκαναν σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά στην συνέχεια τα πράγματα θα είναι αλλιώς.

Με τέτοιο παίκτη στην ομάδα, σίγουρα θα προσαρμοστείς αναλόγως, για να μπορείς να εκμεταλλευτείς την ικανότητα του Κροάτη. Πάντως, ο Απόλλωνας κατάφερε να βρει ένα παίκτη, με χαρακτηριστικά που έλειπαν από την ομάδα.

Το ζητούμενο είναι εάν καταφέρει να το κρατήσει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, καθώς στον Απόλλωνα είναι δανεικός από την Στεάουα. Βέβαια, υπάρχει ρήτρα αγοράς του παίκτη, στην συμφωνία που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτή η ρήτρα ανέρχεται στις 260 000 ευρώ και αν ο Απόλλωνας τον θέλει το καλοκαίρι, τότε θα μπορεί να διαπραγματευτεί αυτό το πόσο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Χάμπος σε αγώνα της Εστορίλ

Ξεχάστε τον Χάμπο

Ο διεθνής μέσος παίρνει χρόνο συμμετοχής και αρχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις στην Πορτογαλία
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
Ο Φώτης Παπουλής, κρατώντας τον γιο μπήκε στο γήπεδο

Καλώς τον…

Ο Φώτης Παπουλής επέστρεψε και είναι εδώ για να οδηγήσει τον Απόλλωνα σε νέες επιτυχίες
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ