ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Με τεράστια δυναμική και άριστη προοπτική

Η ομάδα-μοντέλο του Σωφρόνη Αυγουστή έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει το πολυπόθητο πρωτάθλημα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μεγάλη είναι η δυναμική που έχει αποκτήσει πλέον ο Απόλλωνας για την κατάκτηση του τίτλου, μετά τις έξι σερί νίκες που πέτυχε, κάτι που του επέτρεψε να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς την κορυφή, έχοντας και τρία παιχνίδια λιγότερα από την ΑΕΚ. Ταυτόχρονα, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και αυτό έχει φέρει πολύ καλή ψυχολογία.

Επιπλέον, οι εκκλήσεις που έγιναν στον κόσμο έχουν πιάσει τόπο και στα τελευταία παιχνίδια αρχίζει να επιστρέφει στα γήπεδα. Σημαντικό αυτό το γεγονός, καθώς ο κόσμος μπορεί να δώσει μία επιπλέον δυναμική στην ομάδα και να τη βοηθήσει σε παιχνίδια που μπορεί να μην είναι καλά.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο φετινός Απόλλωνας έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Έχει την εμπειρία των τελευταίων χρόνων, που διεκδίκησε τον τίτλο, άρα θα μπορεί να διαχειριστεί την πίεση του πρωταθλητισμού. Έχει πάθει και έχει μάθει θα λέγαμε, κάτι που τον βοηθάει για να αποφύγει τα λάθη που έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Διαθέτει μεγάλο βάθος στον πάγκο και φάνηκε σε παιχνίδια που είχε αρκετές απουσίες, όπως το τελευταίο με τον Ερμή, που έλειπαν εφτά παίκτες, αλλά ο Απόλλωνας ήταν εντυπωσιακός μέσα στο γήπεδο, κερδίζοντας εύκολα ένα παιχνίδι που παραδοσιακά του δημιουργεί προβλήματα.

Βέβαια, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πολλά θα εξαρτηθούν μέσα στον Ιανουάριο, όπου ο Απόλλωνας θα κληθεί να παίξει επτά παιχνίδια, καθώς θα είναι και τα εξ αναβολής με την Πάφο, την Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ.

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια ίσως παίξει τον ρόλο της, αλλά ο Σωφρόνης Αυγουστή με το rotation που κάνει προσπαθεί να το αντιμετωπίσει όσο καλύτερα γίνεται. Καταλήγοντας όμως, θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι πολύ πιο δυνατός και πιο έμπειρος, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Απόλλωνας έχει πολύ καλές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, διότι έχει μία σταθερή διοίκηση που δίνει ηρεμία στην ομάδα, ένα καλό τεχνικό επιτελείο, ένα ποιοτικό ρόστερ και τον κόσμο που θα δώσει την επιπλέον δυναμική. Η προοπτική του είναι άριστη.

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

X