ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Καλώς τον κι ας άργησε!

Με την εμφάνιση του την Πέμπτη ο Καραγιόλ έδειξε ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους «κυανόλευκους».

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Με ανάμικτα συναισθήματα επέστρεψε από την Ιταλία ο Απόλλωνας, καθώς η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου άφησε από την μία περηφάνια για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε η ομάδα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και από την άλλη απογοήτευση, καθώς θα μπορούσε να έρθει και βαθμολογικό κέρδος.

Συνεπώς, ο Απόλλωνας θα πρέπει να δει τα αρνητικά του πρώτου ημιχρόνου και να τα διορθώσει, αλλά και να κρατήσει τα θετικά του δεύτερου 45λεπτου. Στα θετικά βέβαια καταγράφεται η εμφάνιση του Μουσταφά Καραγιόλ, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στην επανάληψη και αναστάτωσε την άμυνα της Λάτσιο.

Ο Αφρικανός έδειξε ένα μικρό δείγμα των στοιχείων που τον συνοδεύουν και μέσα από αυτή την εμφάνιση έδειξε ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Απόλλωνα. Έχει απίστευτη ταχύτητα, ενώ η επιτάχυνση του με την μπάλα στα πόδια είναι εντυπωσιακή.

Μπορεί να παίξει πολύ καλά το «ένας εναντίον ενός», κάτι που είχε πρόβλημα ο Απόλλωνας, καθώς πέραν από τον Φώτη Παπουλή, κανείς άλλος παίκτης δεν μπορούσε να το παίξει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι καλό στην επίθεση.

Με λίγα λόγια ήταν αυτό που έψαχνε ο Απόλλωνας εδώ και καιρό. Φτάνει όμως να έχει και ανάλογη συνέχεια. Διότι τα στοιχεία τα διαθέτει, την διάρκεια είναι όμως είναι που θέλει η ομάδα.

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Γιαννιώτας και Γκακπέ είναι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να αλλάξουν προς το καλύτερο την ομάδα
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
X