ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Έδωσε απαντήσεις…

Ο Ισπανός μπορεί να μην ξεκίνησε καλά την παρουσία του στον Απόλλωνα, αλλά τους τελευταίους μήνες είναι μονίμως σε αυτούς που ξεχωρίζουν

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το καλοκαίρι ο Απόλλωνας βρέθηκε στην δύσκολη θέση να βρει τον αντικαταστάτη του Πάολο Βινίσιους, ο οποίος έφευγε για την Ρουμανία. Ένα παίκτη που είχε σημαντική συμβολή στην περσινή πορεία του Απόλλωνα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Πέραν από τις αμυντικές του επιδόσεις, ο Βινίσιους έδωσε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα με τα γκολ που πετύχαινε, με πιο χαρακτηριστικό αυτό που πέτυχε στον τελικό κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, όπου θα μείνει στην ιστορία.

Γενικά, ο Βραζιλιάνος είχε πετύχει 9 γκολ στην θητεία του στον Απόλλωνα σε όλες τις διοργανώσεις (6 στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο και 1 στην Ευρώπη). Βέβαια, όπως κάθε νέος παίκτης, έτσι και ο Βινίσιους χρειάστηκε τον χρόνο του για να προσαρμοστεί στις συνθήκες της ομάδα.

Μάλιστα, είχε υποπέσει σε αρκετά λάθη στα πρώτα στάδια της θητείας του, αλλά ακολούθως όταν προσαρμόστηκε έκανε αυτά που προαναφέραμε. Όπως ακριβώς με την περίπτωση του Έκτορ Γιούστε. Ο Ισπανός ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα για να αντικαταστήσει τον Βινίσιους.

Όπως είναι λογικό ήθελε τον χρόνο του, καθώς ήρθε και «προσγειώθηκε» βασικός στην ομάδα. Στα πρώτα παιχνίδια είχε προβλήματα, ωστόσο τους τελευταίους μήνες είναι μονίμως σε αυτούς που ξεχωρίζουν σε απόδοση.

Και μπορεί να είναι αργός παίκτης, αλλά με την πολύ καλή αντίληψη που έχει για την φάση, καλύπτει αυτή την αδυναμία. Επιπλέον, έχει καλό χειρισμό της μπάλας και γενικά είναι πάρα πολύ ήρεμος, όταν έχει την μπάλα στα πόδια.

Πέραν από την άμυνα, ο Γιούστε έχει βοηθήσει την ομάδα και σκοράρισμα, αφού με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλκή, έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και πέντε γενικά, με αυτό που πέτυχε στην Αγγλία επί της Έβερτον.

Γενικά, ο Ισπανός με την παρουσία τους τελευταίους μήνες έχει δώσει απαντήσεις σε αυτούς που τον επίκριναν στην αρχή και δικαίωσε αυτούς που τον έφεραν στην ομάδα.

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

X