ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Αρχίζει να θυμίζει… Μαρτίνες

Στο παιχνίδι με τον Ερμή ο Αργεντινός μέσος έδειξε το καλό του πρόσωπο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Όταν ο Απόλλωνας πετύχαινε την ιστορική πρόκριση μέσα στην Δανία, είχαν συμφωνήσει όλοι ότι η ομάδα θα έπρεπε να ενισχυθεί, τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις της Ευρώπης, αλλά και των συνεχόμενων αγώνων.

Η μεταγραφή που έκανε αίσθηση ήταν αυτή του Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και το είχε αποδείξει στην προηγούμενη του θητεία στην Ανόρθωση. Με τον Αργεντινό στο ρόστερ, ο Απόλλωνας απέκτησε περισσότερη ποιότητα, αλλά και ένα παίκτη ο οποίος θα πλαισιώνει ιδανικά τον Άλεξ Ντα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ καλός παίκτης και αυτό δεν αμφισβητείτε, αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε τόσα πολλά παιχνίδια, καθώς βρίσκεται στα 34 του χρόνια και αυτό είναι λογικό. Ο Μαρτίνες ήρθε στον Απόλλωνα και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν είδαμε το καλό του πρόσωπο.

Κάποιες εκλάμψεις είδαμε, που δείχνουν την μεγάλη του αξία. Βέβαια, υπάρχει και ελαφρυντικά, καθώς η παρουσία του Άλεξ Ντα Σίλβα ανάγκαζε τον Σωφρόνη να τον κρατά σε αρκετά παιχνίδια στον πάγκο.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια που έλειπε ο Βραζιλιάνος, ο Νίκο πήρε φανέλα βασικού και ήταν αρκετά καλός. Μάλιστα, θύμισε τον καλό Μαρτίνες που ξέραμε και ειδικά στο παιχνίδι με τον Ερμή, όπου σκόραρε μετά από περίπου δύο μήνες και γενικά ήταν εντυπωσιακός. 

Ο Αργεντινός έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, στα 594 λεπτά που αγωνίστηκε. Αλλά, είναι φανερό ότι όταν πιάσει ρυθμό μπορεί να αποτελέσει ακόμη ένα δυνατό όπλο στα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή.

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

X