ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προσπέρασε τη μικρότητα

Έδειξε ήθος ο Ρενάτο Μαργκάσα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ρενάτο Μαργκάσα αποχαιρέτισε την Ομόνοια και τον κόσμο της και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην εφτάχρονη παρουσία του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Παρά τα όσα έγιναν, παρά τα όσα του καταλόγισαν, με κάθε ελαφρότητα, (γιατί – και - ελαφρότητα είναι να κατηγοράς κάποιον άνθρωπο χωρίς αποδείξεις), οι διάφοροι ελλειμματικοί αρλουμπολόγοι του διαδικτύου και του καφενέ ο Ρενάτο Μαργκάσα -που όλον αυτόν τον καιρό έζησε ένα μαρτύριο και μπορούσε να πει πολλά - έδειξε ανωτερότητα, προσπερνώντας τη μικρότητα κάποιων, ενώ παράλληλα τους εξέθεσε.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα με την τοποθέτηση του έδειξε για μια ακόμη φορά το χαρακτήρα του.

Ανάμεσα σε άλλα είπε: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους της Ομόνοιας για όλα όσα μου έδωσαν. Είναι αξέχαστο». Σε ένα άλλο σημείο της τοποθέτησης του ο ποδοσφαιριστής, ανέγραψε το εξής: «Το ψέμα θα είναι πάντα ψέμα ακόμα και αν επαναληφθεί εκατομμύρια φορές, αλλά αυτός που είπαν δεν είμαι εγώ».

Ο Ρενάτο Μαργκάσα με την τοποθέτηση του έδειξε για μια ακόμη φορά το χαρακτήρα του.

Ο κάθε υγιής φίλαθλος εύχεται κάθε επιτυχία στον Ρενάτο Μαργκάσα στη νέα του ποδοσφαιρική διαδρομή, που ήδη ξεκίνησε με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας. Οι φίλοι της ξέρουν ότι η ομάδα έχει κάνει μια από τις καλύτερες μετεγγραφές των τελευταίων χρόνων. 

Επίσης ο κάθε υγιής φίλαθλος εύχεται συνέχιση της επιτυχημένης παρουσίας του ποδοσφαιριστή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X