ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποτέ ξανά …

Η ελπίδα όλων είναι ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Τελικά οι... φωστήρες που είχαν σκεφτεί την καθαρά συμφεροντολογική ιδέα της αύξησης των ομάδων στην Α’ κατηγορία για τη μεθεπόμενη σεζόν, δεν ευτύχησαν να δουν την έμπνευση τους να υλοποιείται.

Ήξεραν ότι επιχειρούσαν εμπαιγμό της νοημοσύνης όλων των υπολοίπων αλλά …συμφέροντα είναι αυτά. Και μπροστά στα συμφέροντα του κάθε κατεργάρη που πουλά παραγοντιλίκι και περπατάει στο δρόμο καμαρώνοντας σαν γύφτικο σκεπάρνι…. τύφλα να έχει το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η χθεσινή απόφαση είναι θετική για το ποδόσφαιρο μας για λόγους που καταλαβαίνει και ο τελευταίος φίλαθλος σε αυτόν τον τόπο.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, έθεσε φρένο στην απόπειρα των θλιβερών αυτών ατόμων. Μιλώντας στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, απηύθυνε έκκληση να μην προκύψει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οποιαδήποτε αλλαγή στον αριθμό των ομάδων Α’ Κατηγορίας.

Είπε συγκεκριμένα: «Σαν Πρόεδρος, θεωρώ ότι δεν θα ήταν καλό για το ποδόσφαιρο μας, σε μια περίοδο που είμαστε σε καλό δρόμο, να έρθουμε σήμερα να αλλάξουμε κάτι που εμείς οι ίδιοι ψηφίσαμε πριν μερικούς μήνες. Δεν βοηθά την εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Θεωρώ ότι δεν θα μας βοηθήσει να πάμε μπροστά, δεν θα διώξουμε την καχυποψία».

Η χθεσινή απόφαση είναι θετική για το ποδόσφαιρο μας για λόγους που καταλαβαίνει και ο τελευταίος φίλαθλος σε αυτόν τον τόπο. Επί πλέον, έσωσε τους διοικούντες το ποδόσφαιρο από έναν άνευ προηγουμένου διασυρμό.

Η ελπίδα όλων είναι ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ποτέ να μην ξανατεθεί τέτοιο θέμα. Γιατί με βάση τα πληθυσμιακά μεγέθη είναι ανόητο. Μια ματιά στους αριθμούς των ομάδων Α’ Κατηγορίας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της ανοησίας.

«Νιώθω πολύ καλά, σήμερα δεν είναι η ώρα να μιλούμε για αύξηση ή μείωση ομάδων». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κούμας μετά τη Γενική Συνέλευση. Το σωστότερο είναι άλλο: «Ποτέ δεν είναι η ώρα»!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X