ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Οχι κόουτς, δεν είναι η ήττα που πονάει

Οι έξι ήττες αποτυπώνουν πλατύτερα… θέματα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Ήταν ιδανικό το ξεκίνημα μας, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Μόνοι μας δώσαμε δικαίωμα στην ΑΕΛ με την κόκκινη που δεχθήκαμε. Παρόλα αυτά σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι που ήταν 11 εναντίον 10, ο αντίπαλος δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Είναι μια ήττα που πονάει και ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή. Αυτό που κρατάμε είναι η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, παλέψαμε και είχαμε καλό πλάνο. Νομίζω θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, να δουλεύουμε και το κυριότερο να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Ευελπιστούμε ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι». Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αναστασίου μετά το χθεσινό ματς. 

Πριν την έλευση του Γιάννη Αναστασίου η απόδοση της ομάδας με ανώτατο βαθμό το δέκα, ήταν μεταξύ του μηδενός και του άσου

«Κάνω μια δυσάρεστη κατάσταση να φαίνεται όσο το δυνατό πιο ευχάριστη, προκειμένου να την υποστώ». Αυτή είναι η ερμηνεία της φράσης «χρυσώνω το χάπι». Αυτό προσπάθησε να κάνει χθες ο Ελλαδίτης προπονητής.

Με προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον επιχείρησε να συσκοτίσει τη σκληρή για τον πράσινο λαό, (και κυρίως την ομάδα), πραγματικότητα που διαμορφώνει η κατάσταση πραγμάτων στο γήπεδο και στο βαθμολογικό πίνακα.

Κατάσταση πραγμάτων που… λέει ότι η ομάδα δεν…τραβάει, βρίσκεται στην έβδομη θέση,στους 13 βαθμούς, ενώ με την ήττα δεν κατάφερε ούτε και τις απώλειες της Νέας Σαλαμίνας να εκμεταλλευτεί, με αποτέλεσμα ο δρόμος από δω και μπρος να γίνεται ακόμη πιο δύσβατος.

Πριν την έλευση του Γιάννη Αναστασίου, η απόδοση της ομάδας με ανώτατο βαθμό το δέκα, ήταν μεταξύ του μηδενός και του άσου. Αν δεν ερχόταν και η ομάδα έμενε με το καθεστώς, το αρχικό, τώρα πιθανότατα θα πάλευε για την αποφυγή της πτώσης στη Β’ Κατηγορία. Με την ανάληψη των καθηκόντων από τον Ελλαδίτη προπονητή και εντεύθεν, η απόδοση, με ανώτατο βαθμό το δέκα, έφτασε στο τρία. Χθες ξανάπεσε σε επίπεδα, «προ Γιάννη Αναστασίου εποχής». Οι φίλοι της Ομόνοιας, που εδώ και τρία ματς άρχισαν να νοιώθουν κάπως καλύτερα, βλέποντας χθες τον αγώνα, έπεσαν και πάλι σε μελαγχολία.

«Είναι μια ήττα που πονάει και ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή». Αυτό είπε ο Γιάννης Αναστασίου. Όχι κόουτς, δεν είναι ήττα που πονάει. Είναι η ομάδα που πονάει.

Ρωτήστε τους πληγωμένους Ομονοιάτες. Που όσο δεν βλέπουν να μπαίνει φρένο σε αυτήν την κατρακύλα, (από σας το περιμένουν αυτό και εννοείται ότι δεν έχετε καμία ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί), έχουν δίκαιο να φοβούνται ότι… υπάρχουν και χειρότερα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X