ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Αναμονή για το εν τρίτο…

Διοίκηση και κόσμος είναι συνεπείς και περιμένουν

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται στην Αμερική, όμως έχει καθημερινή επικοινωνία με τους στενούς του συνεργάτες και πληροφορείται το κάθε τι που συμβαίνει στον Σύλλογο. Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, την περασμένη Δευτέρα στο ΓΣΠ, μίλησε μέσω internet σε τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και προσωπικό. Η ομιλία του Σταύρου Παπασταύρου ανέβηκε στο «Omonoia Premium».

Το κύριο και πέρα από σαφές περί των προθέσεων του μήνυμα, που ήλθε μέσα από την ομιλία του στον κάθε εργοδοτούμενο στην Ομόνοια, είναι το εξής : «Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε σε εσάς και την τεχνική ηγεσία είναι πως, ότι χρειαστείτε θα βεβαιωθούμε να το έχετε. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε. Το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Δεν χρειάζεται όμως να είναι κανείς μάγος για να προβλέψει το τι θα γίνει στο γήπεδο με άλλη μια δυάδα μετεγγραφών τύπου Μάρκο Μότα και μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα.

Είναι σαφές σε όλους όσους έχουν έλθει σε επαφή με τη νέα κατάσταση πραγμάτων στην Ομόνοια, μανατζαραίους, μέλη διοικήσεων άλλων σωματείων, ή όποιων άλλων έχουν έλθει σε επαφή με την εταιρεία,  ότι ο ερασιτεχνισμός που χρόνια βασίλευε στο δημοφιλέστερο σωματείο της Κύπρου, δίνει σταδιακά τη θέση του στον επαγγελματισμό. 

Πάμε σε ένα άλλο θέμα τώρα. Πάνω από 4000 εισιτήρια διαρκείας της Ομόνοιας βρήκαν κάτοχο μέχρι στιγμής και το επίσημο τριφύλλι ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας μέσω social media για την ανταπόκριση. Είναι σαφές ότι η μείωση της τιμής των εισιτηρίων και οι κινήσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες συνέβαλαν στο γεγονός. Ασφαλώς και αυτός ο αριθμός, αφού πρόκειται για την Ομόνοια, είναι μικρός. Δεν χρειάζεται όμως να είναι κανείς μάγος για να προβλέψει το τι θα γίνει στο γήπεδο με άλλη μια δυάδα μετεγγραφών τύπου Μάρκο Μότα και μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι γενικά παραδεκτό  ότι είναι ο πιο συνεπής παίκτης.

Το απόλυτο κλισέ, που λέγεται τρίπτυχο  αποτελούμενο από διοίκηση, ποδοσφαιριστές και κόσμο είναι... οπλισμένο κατά τα δυο τρίτα. Αυτό που περιμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθεί είναι το εν τρίτον. Δηλαδή οι ποδοσφαιριστές.

 

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X