ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Το κρίσιμο ερώτημα

Προλαβαίνει τους στόχους της η ομάδα ή όχι;

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ασφαλώς και δεν νοείται να είναι ευχαριστημένη με την σημερινή ισοπαλία στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση η Ομόνοια, αφού μένει στους 13 βαθμούς, (έξι βαθμούς πίσω από τη Νέα Σαλαμίνα), ούσα στην έβδομη θέση. Επίσης με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα (1-1) δεν καταφέρνει να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί.

Ούτε βέβαια από την απόδοση μπορεί να είναι ευχαριστημένη γιατί μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο στάθηκε ικανοποιητικά στο γήπεδο. «Στόχος μας δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο, αλλά το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο πρώτο εικοσάλεπτο. Θέλουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αναστασίου μετά το ματς. Επίσης είπε ότι δεν έδωσε εντολή για υποχώρηση μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και ότι δεν ναι μεν δεν ευχαριστημένοι στην ομάδα από το αποτέλεσμα, ήταν όμως ένα αποτέλεσμα, δίκαιο.

Γενικότερα η Ομόνοια έδειξε ξανά ότι πέραν αυτών που είπε ο Ελλαδίτης προπονητής περί της βελτίωσης της διάρκειας του καλού διαστήματος είναι και αργή στην ανάπτυξη

Γενικότερα η Ομόνοια έδειξε ξανά ότι πέραν αυτών που είπε ο Ελλαδίτης προπονητής περί της βελτίωσης της διάρκειας του καλού διαστήματος είναι και αργή στην ανάπτυξη, στοιχείο που σαφώς και αποτελεί τροχοπέδη στην αποτελεσματικότερη και φυσικά ποιοτικότερη λειτουργία της ομάδας.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν απείλησε αρκετά τον αντίπαλο. Εκτός από τη φάση του γκολ απείλησε τον αντίπαλο με δυο σουτ του Ματ Νταρμπισάιαρ στο δίλεπτο 66΄,67΄ όπου η μπάλα αποκρούστηκε από το νεαρό κήπερ Δημητρίου, με τη δεύτερη απόκρουση να είναι εντυπωσιακή.

Σε ερώτηση από δημοσιογράφο προς τον Γιάννη Αναστασίου για το αν η Ομόνοια προλαβαίνει να υλοποιήσει τους στόχους της, η απάντηση του κόουτς ήταν : «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό.  Οταν ήρθα η ομάδα προερχόταν από 5 ήττες. Όλα είναι σημαντικά. Αν προλαβαίνουμε ή όχι θα φανεί στην πορεία».

Αυτό βέβαια είναι το κρίσιμο τρέχον ερώτημα για την Ομόνοια. Δυστυχώς  ...μαγικά δεν μπορεί να κάνει ο προπονητής. Ετσι δεν είπε ο άνθρωπος;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X