ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Τι θέλει να αισθανθεί

Ο κόσμος περιμένει και επιθυμεί

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Δυο φιλικά ματς έδωσε μέχρι τώρα η Ομόνοια στην Πολωνία, όπου πραγματοποιεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα ξεκίνησε το παιχνίδι με αντίπαλο τη Χάποελ Τελ Αβίβ με εννέα αλλαγές σε σχέση με το πρώτο φιλικό απέναντι στη Βόλφσμπουργκ. Είναι σαφέστατο και εντελώς φυσιολογικό σε αυτήν τη χρονική περίοδο, να ψάχνει το υλικό που έχει στη διάθεση του έτσι ώστε να δημιουργήσει σαφέστερη εικόνα στο μυαλό του και βέβαια να ετοιμάσει την ενδεκάδα για το  πρώτο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αλκή.

Η Ομόνοια έχει πραγματοποιήσει την περίοδο τούτη 17 μετεγγραφές, ενώ οι θέσεις των ξένων και κοινοτικών έχουν καταληφθεί άπασες, πλην μιας. Η εικόνα με βάση τα δυο φιλικά είναι ουδέτερη. Μένουν άλλα δυο.

Σήμερα 12:00 (ώρα Κύπρου) με τη Hapoel Hadera (Remes) και στις 28 Ιουλίου, 19:00 (ώρα Κύπρου) με τον Πανιώνιο ενώ υπάρχει και αυτό που θα γίνει στην Κύπρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 5 Αυγούστου.

Ο κόσμος της ομάδας που έχει αρχίσει να αισθάνεται την αλλαγή που έχει γίνει στα οικονομικά του σωματείου, (υπό άλλες συνθήκες σε τέτοια εποχή το ρόστερ θα ήταν λειψό, θα γίνονταν μετεγγραφές με χίλια ζόρια και θα υπήρχε ο βραχνάς των κριτηρίων με το σωματείο γενικότερα να ακολουθεί την συνεχιζόμενη πορεία φθοράς, αναμένον τα χειρότερα, αφού οι υποχρεώσεις θα μαζευόντουσαν ολοένα και περισσότερο), θέλει να αισθανθεί και την αγωνιστική αλλαγή.

Ο κόσμος ασφαλώς είναι πολύ συγκρατημένος στις εκτιμήσεις του γιατί έχει δει πολλά και μάλιστα κάποια από αυτά, πολύ πρόσφατα. Για την ώρα γεμίζει την ανατολική του Μακαρείου ( θυμηθείτε τι έγινε στην πρώτη ανοικτή προπόνηση) και δημιουργεί το αδιαχώρητο ανακαινισμένο οίκημα στην Παπανικολή για να παρακολουθήσει τα φιλικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X