ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Πολλοστή φορά… επιστροφή

Με την εμφάνιση στη Σόφια δηλώνει ξανά παρών ο Δημήτρης Χριστοφή

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Αλλαγή στο 72′ πέρασε ο Δημήτρης Χριστοφή στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο τη Βουλγαρία στη Σόφια. Με βάση αυτό το γεγονός ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε ετοιμότητα και μέχρι την επόμενη Κυριακή, λογικά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή, αν βέβαια το αποφασίσει η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας.

Η εμφάνιση του ποδοσφαιριστή ήταν η πρώτη μετά τον τραυματισμό του που συνέβη στις 25 Αυγούστου κατά την πρώτη αγωνιστική στο ματς με την Αλκή  όπου αποχώρησε στο 29' με το Σάσα Ζίβετς να παίρνει τη θέση του. Οπως ανακοινώθηκε αργότερα από την Ομόνοια ο ποδοσφαιριστής  είχε υποστεί συνδεσμική κάκωση. Η δε εκτίμηση που περιλαμβανόταν στην  ανακοίνωση αναφερόταν σε επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, σε περίπου 2-3 βδομάδες. Σήμερα το ημερολόγιο αναγράφει 15 Οκτωβρίου 2018.

Λογικά στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ο Χουάν Κάρλος Ολίβα θα τον επαναφέρει στην ενδεκάδα και να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης με το Σάσα Ζίβετς να καλύπτει το αριστερό

Το σενάριο αυτό έχει... παίξει πολλάκις από τη χρονιά 2015-16, που ο παίκτης επέστρεψε από τη Σιόν. Τραυματισμός, επιστροφή και τανάπαλιν. Έχει αγωνιστεί 10 ματς, την πρώτη χρονιά, 28 τη δεύτερη και 31 την τρίτη. Η γενική παρουσία κρίνεται ως μη ικανοποιητική. Η κατάσταση με τη συχνότητα των τραυματισμών έχει καταντήσει…ενοχλητική για τον κόσμο που το καλοκαίρι του 2015 είχε συνεισφέρει στο τότε συσταθέν... ταμείο επιστροφής του ποδοσφαιριστή, περιμένοντας τον πως και πως.

Η αλήθεια είναι ότι η πίεση του κόσμου τότε είχε αναγκάσει την εβρισκόμενη σε δεινή οικονομική θέση διοίκηση Δώρου Σεραφείμ, που ένεκα τούτου ήταν διστακτική αρχικά στο να προχωρήσει στην επανένταξη του παίκτη στην ομάδα, να το κάνει στη συνέχεια.

Η καθολική προσδοκία των οπαδών της Ομόνοιας είναι ότι ο ποδοσφαιριστής… τραυματίζεται για τελευταία φορά και από δω και μπρος χωρίς τραυματισμούς, θα αγωνίζεται σύμφωνα με τις μεγάλες του δυνατότητες.

Ο κόσμος περιμένει να ξαναδεί τα αδιάκοπα τρεξίματα, την έκρηξη, το κάθετο παίξιμο, τις σέντρες φαρμάκι, τις γρήγορες μεταβιβάσεις, Και όλα αυτά με μπόλικη ενέργεια.

Ο Δημήτρης Χριστοφή, επιστρέφει μαζί με τους Γιάννη Κούσουλο και Κωνσταντίνο Παναγή την Πέμπτη. Λογικά στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ο Χουάν Κάρλος Ολίβα θα τον επαναφέρει στην ενδεκάδα και να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης με το Σάσα Ζίβετς να καλύπτει το αριστερό. Μια και περί ενδεκάδας ο λόγος, ας δούμε, επί τέλους, τους δυο προαναφερθέντες ως κλασικά εξτρέμ και όχι ως ακραίους που κλίνουν προς τα μέσα ως «ψευδοδεκάρια». Να δούμε τον Χόρχε Ενρίκες (πήγε καλά στο πρόσφατο φιλικό) ως ανασταλτικό μέσο και το Ζόρντι Γκόμεθ ως οκτάρι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X