ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Οι παίκτες ορίζουν το ταβάνι

Εύλογα τα ερωτηματικά για τις δυνατότητες της ομάδας

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Το ενδιαφέρον των φίλων της Ομόνοιας στρέφεται αυτές τις μέρες στο ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Όπως δείχνουν τα πράγματα για τα επόμενα δυο ματς (με ΑΕ Πάφος και ΑΠΟΕΛ) στον πάγκο θα είναι ο Ανχελ Γκόμες. Το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής, δεν το ξέρουμε.

Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι θα πρέπει πρώτιστα να διαθέτει προσωπικότητα και από κει και πέρα να κάνει δυο πράγματα. Να φτιάχνει την ενδεκάδα με τρόπο ώστε η ομάδα να μπορεί να αποδίδει στο μάξιμουμ των δυνατότητα της και να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των παικτών. Και θα είναι προτιμότερο να μην είναι «ρούκι» στη νήσο.

Οι οπαδοί της Ομόνοιας ελπίζουν ότι με την απομάκρυνση του Χουάν Κάρλος Ολίβα που αποδεδειγμένα έκανε κακό κοουτσάρισμα οι παίκτες θα βελτιωθούν.

Έχω όμως την εντύπωση ότι ο προβληματισμός στην Ομόνοια είναι πλατύτερος από το ποιος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο. Ο προβληματισμός του «πράσινου» οπαδού αφορά τις δυνατότητες αυτής της ομάδας.  Επικεντρώνεται δε στο εξής ερώτημα: Είναι το ταβάνι της ομάδας αυτό που της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και να υλοποιήσει το στόχο που είναι η έξοδος στην Ευρώπη; Κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα. Αν όμως το ερώτημα αφορά την εκτίμηση με βάση την μέχρι τώρα εικόνα, η απάντηση είναι σαφώς αρνητική. Μια ομάδα με δυο γκολ στο ενεργητικό σε πέντε ματς και ανάπτυξη με βραδύτητα χελώνας, δεν είναι για Ευρώπη.

Οι οπαδοί της Ομόνοιας ελπίζουν ότι με την απομάκρυνση του Χουάν Κάρλος Ολίβα που αποδεδειγμένα έκανε κακό κοουτσάρισμα οι παίκτες θα βελτιωθούν.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν δίπλα τους μια διοίκηση που είναι άψογη απέναντι τους όσον αφορά τις οικονομικές της υποχρεώσεις, δρα με πολύ καλά αντανακλαστικά (απομάκρυνση Ολίβα σε χρόνο …σχεδόν μηδέν ) ενώ σέβεται και τον κόσμο της ομάδας με πράξεις όπως τη χθεσινή για παράδειγμα, για το ματς με τη ΑΕΠάφος, με τον καθορισμό της τιμής γενικής εισόδου στα €5, εκ των οποίων το €1 θα προσφέρεται ως εισφορά για τον μικρό Ζαχαρία Αντωνίου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Πιστεύω πως η ομάδα έχει τους ποδοσφαιριστές για να ανατρέψει την κατάσταση». Έτσι τοποθετήθηκε μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού» ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ Άνχελ Γκόμες.

Το γήπεδο θα μιλήσει και πάλι. Άλλωστε οι παίκτες ορίζουν το ταβάνι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X