ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Η φλόγα της ελπίδας!

Νέα θετική εμφάνιση με νίκη αυτήν τη φορά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Όχι μόνο για φέτος αλλά ευρύτερα για αυτό το πλάνο. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Θέλουμε σταθερότητα. Θέλουμε αυτή τη νίκη να την χαρεί και ο κόσμος μας και ευχόμαστε τέτοιες χαρές να έχει πολλές μέσα στο 2019. Θέλουμε να είναι η αρχή για μια συνέχεια που θα είναι καλύτερη».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων χθες ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου. Όλα αυτά τα «θέλω», είναι αυτά που από την αρχή της σεζόν (και όχι μόνο) μένουν ανεκπλήρωτα. Το μόνο «θέλω» που εκπληρώθηκε είναι το ότι οι οπαδοί της Ομόνοιας χάρηκαν τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με τη γκολάρα γιόρτασε διπλά

Χάρηκαν όμως και για την εμφάνιση στην επανάληψη. Η τουλάχιστον σε ένα σημαντικό μέρος της. Από το 45' μέχρι το 70'. Έτσι περίπου έγινε και στο ματς με τον Απόλλωνα για το κύπελλο τηνΤετάρτη που πέρασε. Για ένα εικοσάλεπτο στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετική –σε σημείο προσιτής πληρότητας εμφάνισης- ενώ στο λοιπό διάστημα του δευτέρου μέρους είχε θετική παρουσία.

Αυτά τα διαστήματα των δευτέρων ημιχρόνων και των δυο τελευταίων αγώνων, είδαμε αυτό που… ξεχάσαμε. Την Ομόνοια να κυριαρχεί σε ντέρμπι. Με ορθολογιστική εκδήλωση επιθέσεων και χρήση των άκρων, κατάφερε να γίνει επικίνδυνη για τον αντίπαλο. Επίσης είδαμε την Ομόνοια να έχει τρεξίματα και να πιέζει παντού τον αντίπαλο σε μεγάλα διαστήματα των δυο ματς. Εκείνο που απουσιάζει είναι η ταχύτητα κινήσεων και κατ’επέκταση η ικανότητα στο transition game.

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ένας βαθμός χωρίζει την Ομόνοια από το πρώτο γκρουπ. Οι παίκτες δείχνουν να έχουν αποκτήσει φλόγα και φυσικά κίνητρο. Μπαίνει στην ομάδα και ο Χάρης Μαυρίας ενώ έρχεται και ο χαφ.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X