ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: «Φέρτε τα παιδιά σας στο γήπεδο»

Εντυπωσιακή κίνηση από τους «πράσινους»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Την αγωνιστική περίοδο 2018-19, η Βόρεια κερκίδα θα προσφέρεται σε οικογένειες. Θα διατίθενται μόνο οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας και οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων αγώνα, σε πολύ χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τα εισιτήρια των υπόλοιπων κερκίδων. Σημειώνεται πως για να εισέλθει ενήλικας στην οικογενειακή κερκίδα, θα πρέπει να συνοδεύεται από παιδί (κάτω των 14 χρόνων) ή συνταξιούχο».

Απόσπασμα της χθεσινής ανακοίνωσης της Ομόνοιας, γνωστοποιούσας την απόφαση της για δημιουργία οικογενειακής κερκίδας. Μια ενέργεια  η οποία αποβλέπει στην αύξηση της παρουσίας οικογενειών, παιδιών και ηλικιωμένων στο γήπεδο. Που εκφράζει επίσης εκτίμηση και σεβασμό προς τις κατηγορίες αυτές των οπαδών της ομάδας και τους δίνει την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα έναν αγώνα της ομάδας τους.

Γιατί να μην δημιουργηθεί και μαθητική κερκίδα που θα φιλοξενούνται μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων από όλη την Κύπρο;

Με τους συνοδεύοντες τα παιδιά γονείς, πάντα να προσπαθούν να τους εξηγήσουν ότι το ποδόσφαιρο, είναι απλώς ένα παιχνίδι. Με χαμένους και νικητές. «Απολαμβάνουμε τη στιγμή, τη νίκη, δεχόμαστε την ήττα και προχωράμε παρακάτω».

Μια ακόμη εντυπωσιακή κίνηση από την Ομόνοια προκειμένου να ελαφρύνει οικονομικά περισσότερο τους φιλάθλους της (θυμάστε την πρόσφατη μείωση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας, που χαιρετίστηκε θετικά).

Όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση θα διατίθενται μόνο οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας και οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων αγώνα, σε πολύ χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τα εισιτήρια των υπόλοιπων κερκίδων.

Η Ομόνοια με αυτή την κίνηση, (όπως και την πρόσφατη με την παρουσία εκατοντάδων παιδιών στην πρώτη ανοικτή προπόνηση), στοχεύει στα μικρά παιδιά και αλλιώς. Προκειμένου να δημιουργήσει νέους φιλάθλους. Με αυτήν επίσης  την πρωτοβουλία βοηθάει τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να φέρει το παιδί του χωρίς να σκέφτεται την πρόσθετη επιβάρυνση.

Μια και περί νέων σε ηλικία ανθρώπων και την παρουσία τους στο γήπεδο, να και μια άλλη πρόταση. Γιατί να μην δημιουργηθεί  και μαθητική κερκίδα που θα φιλοξενούνται μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων από όλη την Κύπρο;

Και για όσους ανησυχούν ότι η δημιουργία οικογενειακής κερκίδας θα μειώσει τον παλμό της κερκίδας γενικότερα, να ένα άλλο απόσπασμα της ανακοίνωσης: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο επενδύει και στα οργανωμένα σύνολα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την παρουσία των οποίων θεωρεί σημαντική, πολύτιμη και απαραίτητη. Η όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην πρώτη ανοικτή προπόνηση, επιβεβαιώνει τη δυναμική τους. Υπάρχει η πρόθεση για να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε η παρουσία τους στο γήπεδο να είναι έντονη, με παλμό και ενέργεια. Θα φιλοξενούνται σε συγκεκριμένο χώρο του σταδίου ΓΣΠ, τον δικό τους χώρο, απ΄ όπου θα παρασύρουν με το τραγούδι τους όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήδη έχει αναπτυχθεί μια πολύ καλή σχέση με τους οργανωμένους οπαδούς, την οποία θα ενδυναμώνουμε». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X