ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Έρχονται ψηλότεροι πήχεις

Η βελτίωση αποτελεί ανάγκη, αφού τα δύσκολα έρχονται μετά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η χθεσινή παρουσία της Ομόνοιας στην πρεμιέρα ιδωμένη από ποδοσφαιρική σκοπιά, μακριά από ωραιοποιήσεις, αλλά και πεσσιμιστική διάθεση, ( τα δύο άκρα της αντιμετώπισης που πάντα  εμφανίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις), δεν άρεσε. Κανείς δεν περίμενε μπαλάρα, κανείς δεν περίμενε να φύγει γεμάτος από το γήπεδο, (ανκαι όλοι τα ήθελαν αμφότερα), αλλά περίμενε να δει πολύ λιγότερα σημάδια κεντροεπιθετικής δυσλειτουργίας από αυτά που έβλεπε στα φιλικά. Δεν είδε όμως κάτι τέτοιο.

Θυμίζουμε ότι το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε από κόρνερ και κεφάλι του κεντρικού αμυντικού Φράνιο Πρέτσε

Για άλλη μια φορά η ομάδα ήταν θετική ανασταλτικά και συγκροτημένη  γενικά στην αμυντική πτυχή. Εχουσα όμως την μπάλα στην κατοχή της, (χθες αυτό έγινε σε ποσοστό 68 τοις εκατόν), δεν καταφέρνει να την κεφαλαιοποιήσει (την κατοχή). Παίζοντας συνεχώς από τον άξονα, ακραίοι επιθετικοί στην πράξη δεν υπάρχουν, (λογικά αναμένει κανείς να ανεβαίνουν τα ακραία μπακς, αλλά αυτό δεν γινεται με  την πρέπουσα συχνότητα), η ομάδα γίνεται επιθετικά, όχι ακριβώς ανίσχυρη, αλλά ολίγον τι νερόβραστη (στην όψη και στην ανάπτυξη) και λιγότερο παραγωγική. Μέχρι στιγμής αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δεν …βγαίνει. Ισως…βγει στη συνέχεια.

Θυμίζουμε ότι το γκολ που έκρινε το ματς, σημειώθηκε από κόρνερ και κεφάλι του κεντρικού αμυντικού Φράνιο Πρέτσε, που ολοένα και ανεβάζει την απόδοση του, ενώ είναι και παραγωγικός. Αφού αναφερθήκαμε σε ατομικό επίπεδο, γίνεται μνεία για το Γιάννη Κούσουλο, που μπήκε στο γήπεδο και έδειξε το πάθος και την αποφασιστικότητα του για διάκριση και προσφορά στην ομάδα. Ηδη ο νεαρός διεθνής έχει κερδίσει τον κόσμο της Ομόνοιας.

Οι «πράσινοι» πήραν χθες μια δίκαιη νίκη, (όσο αγχώδης και να ήταν), γιατί ήταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Κρατούν τους βαθμούς της σημαντικής νίκης - η νίκη στην πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική- είναι όμως υποχρεωμένοι να δουλέψουν για να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Ένωση στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Και όχι μόνο σε αυτόν τον αγώνα. Γιατί έρχονται πολλοί άλλοι, με τους πήχεις ψηλότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X