ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Δυο κλειδιά για την ενίσχυση

Έβαλε πλώρη ο Ανχελ Γκόμεζ για να... τα βρει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Γεμίζει μέρα με τη μέρα το δυναμικό της Ομόνοιας για τη σεζόν 2018-19. Οι θέσεις βρίσκουν μια-μια τον κάτοχό τους.

Οι «πράσινοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Γιάννη Κούσουλου, ενώ ήλθαν  σε συμφωνία με τον 27χρονο Σλοβένο ακραίο (και όχι μόνο) Σάσα Ζίβετς, τον οποίο αναμένουν στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να επισημοποιηθεί η συνεργασία.

Δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενίσχυσης με την έναρξη της προετοιμασίας όπως άλλωστε είχε πει και ο Ανχελ Γκόμεζ κατά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενίσχυσης με την έναρξη της προετοιμασίας όπως άλλωστε είχε πει και ο Ανχελ Γκόμεζ κατά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Σεκόνταρε επί τούτου ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της εταιρείας Ανδρέας Δημητρίου λέγοντας ότι το δυναμικό της ομάδας με την έναρξη της προετοιμασίας, στόχος είναι να βρίσκεται στο 80 τοις εκατόν της πληρότητας.

Έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα οι Τζόρνταν Γκρίνιτζ, Xουανάν Εντρένα, Ραούλ Λοέ, Χόρχε Ενρίκες, Μίκαελ Γκαφούρ, Τόμας Μεχίας ,Φοίβος Χριστοδούλου, Γιάννης Κούσουλος και Σάσα Ζίβετς.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 10 ξενοκοινοτικοί στο δυναμικό της Ομόνοιας και ο επιτρεπόμενος αριθμός είναι 15. Στον κατάλογο Α’ συναντάμε τους Τόμας Μεχίας, Μίκαελ Γκαφόρ, Λουκά Βύντρα (δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη η περίπτωση του), Τζαΐλσον Αραούχο , Άλεξ Σοάρες, Χόρχε Ενρίκε, Ραούλ Λοέ, Ματ Νταρμπισάιαρ, Ζαρσίνιο Αντόνια, Σάσα Ζίβετς. Ενδέχεται στη λίστα να συμπεριληφθεί και ο Ρενάτο Μαργκάσα. Οπότε σε τέτοια περίπτωση γίνεται… ενδεκάδα.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι οριστικό όσον αφορά τον παρόντα αριθμό των ξενοκοινοτικών, είναι λογικό να μην μπορεί να γίνει εκτίμηση για τον αριθμό των προσθηκών που θα γίνουν.

Οι δυο βασικές σίγουρες προσθήκες, για τις οποίες καταβάλλεται έντονη προσπάθεια είναι δυο. Αυτή του στόπερ και αυτή του κεντρικού, ή επιτελικού όπως συνηθίζεται να λέγεται, μέσου. Όποιο σύστημα και να ακολουθήσει ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, (αλήθεια δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το σύστημα που προτιμά και ούτε καν τον ρωτήσαμε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, διαπράττοντας ως δημοσιογράφοι παράλειψη), θα θέλει τον άνθρωπο με την ικανότητα να διαβάζει την αντίπαλη άμυνα και να δώσει τις πάσες, που θα τη διαπεράσουν προς στους επιθετικούς, δημιουργώντας ευκαιρίες για επίτευξη γκολ.

Για τον κεντρικό αμυντικό αναφερθήκαμε εκτεταμένα στο χθεσινό σχόλιο.

Αυτές είναι οι θέσεις - κλειδιά που απομένουν για πλήρωση. Εννοείται ότι ο χαρακτηρισμός «κλειδί» για τις δυο θέσεις δεν εμπεριέχει μόνο την αγωνιστική πτυχή. Έχουμε εξάλλου αναφερθεί ξανά στην έλλειψη προσωπικότητας στο υπάρχον «πράσινο» δυναμικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X