ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Ας είναι ο τελευταίος

Όλοι όσοι προσπάθησαν να στήσουν ομάδα τα τελευταία χρόνια απέτυχαν

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

O Άνχελ Γκόμες αποτελεί από χθες και επίσημα παρελθόν από την Ομόνοια και αποχωρεί από την Κύπρο.

Χθες το μεσημέρι επήλθε το τέλος μίας συνεργασίας που ήταν θέμα χρόνου να λυθεί. Ήταν τέτοιο το μέγεθος της αποτυχίας, που η συνέχιση της συνεργασίας ήταν αδύνατη. Ήταν εμφανές ότι η συνεργασία των δυο πλευρών τον τελευταίο καιρό έπνεε τα λοίσθια.

Η Ομόνοια (ως διοίκηση) τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια κακή παράδοση

Ο λόγος που τα πράγματα τράβηξαν κάπως περισσότερο ήταν γιατί το συμβόλαιο του Ανχελ Γκόμες ήταν κλειστό διετές. Άρα δεν ήταν και τόσο εύκολα τα πράγματα από οικονομικής πλευράς. Όμως ο ίδιος έδειξε κατανόηση όσον αφορά το ύψος της αποζημίωσης που επιθυμούσε να λάβει και επήλθε το διαζύγιο. Μαζί με τον Ανχελ Γκόμες αποχώρησε και ο σκάουτερ, Μανέλ Μπεναβέντε, ενώ προηγουμένως,(στις 22 Οκτωβρίου συγκεκριμένα), είχε λυθεί η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή, Ίσμαϊλ Μαριάνι και τον γυμναστή, Ρομά Κουνιλέρα.

Επιτελέστηκε η  πλήρης εξάλειψη της Ισπανικής «παροικίας» στο τεχνικό επιτελείο της Ομόνοιας. Οι λοιποί όμως Ισπανοί ποδοσφαιρικοί μετανάστες εξακολουθούν να παραμένουν στο «Ηλίας Πούλλος». Για την ώρα…

Υπάρχει όμως ένα άλλο θέμα. Ποιοι φέρουν την ευθύνη για την έλευση του Ανχελ Γκόμες και την πρόσληψη του στο πόστο; Ο Σταύρος Παπασταύρου, ποδοσφαιρικά είναι αμύητος και κάποιοι πούλησαν στον άνθρωπο αυτό «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Θα ήταν καλό να μάθει ο κόσμος της Ομόνοιας ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι. Γιατί οι ευθύνες τους δεν είναι λιγότερες από τις ευθύνες αυτών που αποχώρησαν.

Υπενθυμίζεται και ένα άλλο θέμα. Η Ομόνοια, (ως διοίκηση), τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια κακή παράδοση. Αδυνατεί να προσλάβει το ανθρώπινο δυναμικό που έχει τις ικανότητες να δημιουργήσει μια ποδοσφαιρική ομάδα που θα ξανακάνει τον Ομονοιάτη περήφανο.

Αδυνατεί να προσλάβει ανθρώπους που θα κάνουν τα εξής βασικά: Θα επιλέξουν ποδοσφαιριστές με ευθυκρισία, θα τους διαχειρίζονται σωστά, θα επιλύουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται, (ενδογενή και εξωγενή), θα παρέχουν αξιόπιστες απαντήσεις και θα φθάσουν επί τέλους σε ένα αποτέλεσμα.

Ας είναι ο Ανχελ Γκόμες ο τελευταίος των αποτυχημένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X