ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Απόκτημα σε θετικό βηματισμό

Μια χαρά τα πάει ο Γιάννης Κούσουλος

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Στις 23 του περασμένου Μόρτη ο Γιάννης Κούσουλος μαζί με το Δημήτρη Φροξυλιά, και τον Άντονι Γεωργίου έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αγωνιζόμενοι στο αρχικό σχήμα της ομάδας σε φιλικό ματς με το Μαυροβούνιο.

Ο Γιάννης Κούσουλος μετά από μια πολύ πετυχημένη πορεία στη Νέα Σαλαμίνα, (έκλεισε 100 συμμετοχές σε πολύ νεαρή ηλικία), μετεγράφηκε στην Ομόνοια στις 3 Ιουλίου 2018.

Προχθές πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη παρουσία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο ματς στο Όσλο κατά της Νορβηγίας.

Προχθές πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη παρουσία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο ματς στο Όσλο κατά της Νορβηγίας.

Ξεκίνησε ως βασικός και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο. Σαφώς και η συνολική παρουσία της ομάδας ήταν κακή, αλλά η παρουσία του συγκεκριμένου, ήταν ικανοποιητική, τηρούμενων των αναλογιών.

Δηλαδή, πρώτη εμφάνιση, ηλικία, κακή μέρα της ομάδας. Δυο φορές πρόλαβε και απέκρουσε τη μπάλα την τελευταία στιγμή μπροστά από αντίπαλο. Αγωνίστηκε στην τριάδα των κεντρικών αμυντικών που παρέταξε ο Μπεν Σιμόν.

Όσον αφορά την παρουσία του στο ματς ο νεαρός ποδοσφαιριστής είπε: «Ήταν μια καλή παρουσία, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Όταν χάνεις δεν μπορείς να μιλάς για καλή παρουσία».

Σωστή επισήμανση. Όμως ο ίδιος με την προχθεσινή του πρώτη επίσημη εμφάνιση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (αυτός είναι ο σωστός ορισμός γιατί… εθνικό δεν είναι, αφού Κυπριακό Έθνος δεν υπάρχει) έκανε άλλο ένα βήμα στην ανοδική του πορεία. Το προηγούμενο βήμα ανόδου ήταν η μετεγγραφή του στην Ομόνοια.

Με την καλή του μέχρι τώρα παρουσία του στην Ομόνοια (κατά πολλούς ήταν ο καλύτερος σε απόδοση στα φιλικά) εξαργύρωσε την προχθεσινή συμμετοχή του. Σύγκριση του βαθμού πίεσης για τον όποιο ποδοσφαιριστή μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και Ομόνοιας δεν υπάρχει.

Μια χαρά τα πήγε με την αυξημένη πίεση ο νεαρός (γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1996), ενώ η Ομόνοια δείχνει να έχει κάνει μια αξιόλογη κίνηση το καλοκαίρι με την απόκτηση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X