ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Αισιόδοξη προοπτική και πράξη

Θετική απήχηση είχε στον κόσμο η είδηση για την πρόσληψη του Νεόφυτου Λάρκου, με τη συνέχεια… επί της οθόνης

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η είδηση της επίτευξης συμφωνίας μεταξύ της Ομόνοιας και του Νεόφυτου Λάρκου, (η σχετική ανακοίνωση αναμένεται συντομότατα), χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από τον κόσμο της Ομόνοιας. Από τις συζητήσεις σε ποδοσφαιρικά στέκια, αλλά και τις διαδικτυακές αντιδράσεις είναι εμφανές το συγκεκριμένο συναίσθημα.

O 52χρονος μέχρι προ τινός προπονητής της Εθνικής Νέων (Κ19) επιστρέφει στην Ομόνοια μετά από έξι χρόνια. Eίχε διατελέσει προπονητής στην ομάδα της Λευκωσίας από τον Απρίλη του 2011 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012. Οδήγησε την Ομόνοια στην κατάκτηση δυο κυπέλλων και μιας ασπίδας.

Σαφώς και τίποτα δεν είναι εύκολο, για κανέναν ειδικά στην Ομόνοια

Δεν είναι μόνο οι τίτλοι, (για τους οποίους τώρα διψά η ομάδα), ο λόγος που ο κόσμος αντίκρισε θετικά την επάνοδο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Ο βασικός λόγος είναι η επάρκεια του στο αντικείμενο, που λέγεται ποδόσφαιρο. Διαθέτει πλούτο γνώσεων, μεγάλη εμπειρία, παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο, ποδοσφαιρική κρίση, «μάτι», είναι επικοινωνιακός, γνώστης εκ των έσω του dna της Ομόνοιας, αλλά και του περιβάλλοντος του «Ηλίας Πούλλος».

Σαφώς και τίποτα δεν είναι εύκολο, για κανέναν ειδικά στην Ομόνοια. Το ότι τόσοι πολλοί έχουν αποτύχει στο να στήσουν ομάδα αξιοπρεπή και αντάξια του ονόματος που κουβαλά η ομάδα της Λευκωσίας, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Όμως ο Νεόφυτος Λάρκου διαθέτει το «πακέτο» εκείνο που κάνει κάποιον αισιόδοξο ότι θα τα καταφέρει. Αυτό ως θεωρία. Περιμένουμε την πράξη. Και κυρίως τη συνύπαρξη του με το Γιάννη Αναστασίου. Σε τέτοιες περιπτώσεις η πιο απλή σκέψη που μπορεί να κάνει ο καθείς από μας, είναι ότι ακριβώς εκεί βρίσκεται το κλειδί.

Στην πτυχή των προσωπικοτήτων, των συμπεριφορών, των ιδιαιτεροτήτων, των χειρισμών και των ανθρώπινων σχέσεων, γενικότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X