ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: 300 σε ένα τετραήμερο, ανεβαίνουν και ποιος ξέρει;

Αυξητική η τάση των εισιτηρίων διαρκείας με προοπτική

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ανεβαίνει ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που διαθέτει η Ομόνοια. Με βάση τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν διατεθεί 3650 εισιτήρια διαρκείας. Η διαπίστωση που υπάρχει είναι ότι τις τελευταίες τέσσερις μέρες έχουν διατεθεί 300 εισιτήρια. Αυτή η αυξητική τάση το τελευταίο διάστημα, οφείλεται σε δυο λόγους.

Στη μετεγγραφή του Γιάννη Κούσουλου. Ο ποδοσφαιριστής είναι όνομα γνωστό σε όλους, ενώ είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που η Ομόνοια εντάσσει στη δύναμη της ποδοσφαιριστή με μέλλον και προοπτική τη στιγμή που ο συγκεκριμένος ήταν «διεκδικούμενος» και από άλλες Κυπριακές ομάδες, αλλά και από ομάδες του εξωτερικού, (είναι δυο οι Ισραηλινές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν γιαυτόν).  Επίσης η μετεγγραφή ήλθε «κολλητή» με αυτή του Σάσα Ζίβετς, γεγονός που αύξησε την ικανοποίηση του κόσμου.

Σήμερα Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα στη διάθεση των υφιστάμενων κατόχων για να κρατήσουν στη θέση τους.

Η αύξηση στη διάθεση των εισιτηρίων οφείλεται και στην απόφαση της εταιρείας για μείωση των τιμών. Είναι γεγονός ότι η απόφαση αυτή εκτιμήθηκε από τον κόσμο.

Σήμερα Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα στη διάθεση των υφιστάμενων κατόχων για να κρατήσουν στη θέση τους. Αναμένεται ότι αρκετοί Ομονοιάτες θα προχωρήσουν σε μια τέτοια ενάργεια.

Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι το μεγάλο στήριγμα της και αναπόσπαστο κομμάτι του μεγαλείου της. Έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και αγάπης. Το σλόγκαν « Η Ομόνοια είναι ο Λαός της» δεν είναι απλό σλόγκαν, ούτε κλισέ, αλλά μία πραγματικότητα βγαλμένη μέσα από την αθλητική ιστορία του τόπου.

Μια και περί εισιτηρίων διάρκειας η αναφορά, θυμίζουμε ότι η Ομόνοια στην περίοδο 2010-11, διέθεσε 8,500 εισιτήρια διαρκείας. Ήταν η χρονιά που ακολούθησε την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος, (του τελευταίου που έχει κατακτήσει), και η χρονιά που ήλθε ο Λούα Λούα. Τέτοιο… σεισμό σε υποδοχή ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο δεν έζησε ποτέ η Κύπρος. Ούτε θα ξαναζήσει.

Τον αριθμό αυτό τώρα δεν θα τον φθάσει, αλλά η δυναμική που υπάρχει είναι εμφανής. Επαναλαμβάνουμε ότι τις τελευταίες τέσσερις μέρες έχουν διατεθεί 300 εισιτήρια.

Μετά τη χειρότερη, βάσει αριθμών, χρονιά της ιστορίας της. Αν γίνουν άλλες δυο μετεγγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση, ποιος διαφωνεί ότι ο αριθμός εισιτηρίων διαρκείας έχει… προοπτική;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X