ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛίστας πλασάρει Αρτυματά, Μπερτόλιο και Ορ στην Ατλέτικο Παραναένσε!

Σάββας Λαζανιάς

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος με σχεδόν 10 χιλιάδες ακόλουθους στο twitter, έκανε σχόλιο κάτω από ανάρτηση οπαδού του ΑΠΟΕΛ ζητώντας πληροφορίες για τη συνεργασία των «γαλαζοκιτρίνων» με την Ατλέτικο Παραναένσε.

Ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ απάντησε στον Βραζιλιάνο γράφοντας: «Ναι Juliano, η συνεργασία είναι σε ποδοσφαιρικό και οικονομικό επίπεδο. Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ότι περιλαμβάνει την ανταλλαγή παικτών με τη μορφή δανεισμού με μελλοντικά δικαιώματα μεταπώλησης. Αν χρειάζεστε έναν αμυντικό μέσο, ο Κωστάκης Αρτύματας μπορεί να σας βοηθήσει!».

Ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε το φίλο του ΑΠΟΕΛ για τις πληροφορίες, ο οποίος επανήλθε με νέο σχόλιο: «Χαιρετισμούς από την Κύπρο! Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τους πιο ταλαντούχους παίκτες μας, όπως ο Αρτυματάς ενημερώστε με!».

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος έκανε νέο σχόλιο ρίχνοντας τα δίχτυα του στον Φακούντο Μπερτόλιο: «Θέλουμε τον Φακούντο Μπερτόλιο. Εάν χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με τους Βραζιλιάνους παίκτες μπορώ να σας βοηθήσω», με τον οπαδό του ΑΠΟΕΛ να του απαντά με το εξής σχόλιο.

«Μεγάλος παίκτης. Αυτός και ο Τόμι Ορ είναι παίκτες που κάνουν τεράστια διαφορά. Αλλά δυστυχώς τραυματίστηκαν».

Δείτε τον απολαυστικό διάλογο:

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση