ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Με drone και δύτες έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας της Μπαρτσελόνα! (pic+video)

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε την κύρια εμφάνιση που θα χρησιμοποιήσει τη σεζόν 2018/19 και επέλεξε να το κάνει με έναν πρωτότυπο τρόπο...

Την πρώτη εμφάνιση που θα χρησιμοποιεί στους αγώνες της από τη νέα σεζόν 2018/19 παρουσίασε σήμερα η ομάδα της Μπαρτσελόνα. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στις δημοτικές πισίνες του Μοντζουίκ, και πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο Τζοζέπ Μαρία Μπερτομέου, που συνοδευόταν από τη δήμαρχο της πόλης, Άντα Κολάου. 

Η Μπαρτσελόνα επέλεξε να παρουσιάσει τη νέα της φανέλα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, αφού ήρθε κρεμασμένη από ένα drone, ενώ ένας δύτης βουτούσε ταυτόχρονα στην πισίνα. 

Το μοντέλο στην παρουσίαση έκανε ο Κουτίνιο. Η φανέλα φέρει 10 μπλε και 10 μπορντό ρίγες, που αντιστοιχούν στους 10 δήμους της Βαρκελώνης. Τα σορτσάκια είναι χρώματος σκούρο μπλε.

Η δεύτερη και τρίτη εμφάνιση δεν παρουσιάστηκαν σήμερα. Η δεύτερη θα είναι χρώματος κίτρινο φωσφοριζέ, όπως τη σεζόν 2005/06, όταν κέρδισαν το Champions League.

Η νέα φανέλα θα χρησιμοποιηθεί από αύριο κιόλας, στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ που θα είναι και το τελευταίο στο «Καμπ Νου» για τον Αντρές Ινιέστα.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X