ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γούρι για τη Μαγιόρκα!

Κυριάκος Τοφή

Στο εξωτερικό βρίσκεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκυρίακου ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος ταξίδεψε στο δυτικό άκρο της ηπείρου προκειμένου να βρεθεί στη Μαγιόρκα ως προσκεκλημένος του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρόμπερτ Σάρβερ. Ο ισχυρός άνδρας των κυανολεύκων της Αμμοχώστου θα παρακολουθήσει μεταξύ άλλων την προσπάθεια της ομώνυμης ομάδας για άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, μιας και επιτύχει τη συμμετοχή της στα μπαράζ της Σεγκούντα Ντιβιζιόν, έχοντας ως αντίπαλο την Μιράντες στην ημιτελική φάση.

Αν και δεν αποκλείεται το ταξίδι αυτό να συνδέεται με μεταγραφικούς στόχους της «Μεγάλης Κυρίας» η διεύρυνση του δικτύου του Ανδρέα Παντελή, οι εξελίξεις στο κυανόλευκο στρατόπεδο τρέχουν. Είναι λογικό ότι η απουσία του ανθρώπου που κινεί τα νήματα στο εξωτερικό, να έχει φέρει μια ηρεμία κατά τη διάρκεια το διημέρου, ωστόσο θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι από Δευτέρας τα μανίκια θα σηκωθούν εκ νέου.

Το κεφάλαιο Ρόνι Λέβι είναι αυτό που καίει περισσότερο με τον Ισραηλινό να βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ενώ το μέλλον του στην Ανόρθωση φαντάζει τουλάχιστον αβέβαιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X