ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Υπάρχει μέλλον στην Εθνική

H νίκη στο τέλος επιβράβευσε την προσπάθειά των παικτών

Μάριος  Αβρααμίδης

Μάριος Αβρααμίδης

Η εθνική μας έδειξε χαρακτήρα! Είχε τα αγωνιστικά στοιχεία που δεν είχε στη Νορβηγία. Έδειξε ότι μπορεί να παρουσιαστεί με πιο απαιτητικό, πιο επιθετικό, πιο δημιουργικό πρόσωπο. Απέναντι σε μια Σλοβενία που είναι μέσα στις ομάδες που δύσκολα μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα στην έδρα μας, είχαμε μια εμφάνιση αντάξια του ταλέντου που υπάρχει στην ομάδα και φτάσαμε έστω σε μια δύσκολη νίκη. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτή τη νίκη αν είμαστε πιό προσεκτικοί στην τελευταία προσπάθεια, πριν οι Σλοβένοι προηγηθούν στο σκορ και μας φορτώσουν με ένα φυσιολογικό άγχος στη συνέχεια.

Όμως το γκολ του Σωτηρίου, σχετικά νωρίς, μας έδωσε άλλο αέρα. Ταυτόχρονα οι δυο αλλαγές του Μπεν Σιμόν έδωσαν ένα πιο επιθετικό ρυθμό στην εθνική, για να έρθει στο τέλος το λυτρωτικό αυτογκόλ στο εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Κυριάκου.

Ένα γκολ που επιβράβευσε την όλη προσπάθεια των παικτών μας σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδωσε μια άλλη ψυχολογία στην εθνική μας. Μια ψυχολογία που έχει απόλυτη ανάγκη για τη συνέχεια και ιδιαίτερα στον επόμενο αγώνα εκτός έδρας εναντίον της Βουλγαρίας. Μπορεί να φανήκαμε τυχεροί για το λανθασμένα ακυρωθέν γκολ των Σλοβένων, δυο λεπτά πριν το αυτογκόλ τους, όμως αξίζαμε της νίκης! Ο Μπεν Σιμόν έπαιξε πιο επιθετικά, έριξε τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και παρουσίασε μια ομάδα με πολλή ενέργεια και αγωνιστικό πάθος! Το πάθημα της Νορβηγίας, έγινε μάθημα! Δεν μπορώ να ξέρω από που βγήκαν τα σχόλια για haters της εθνικής, αλλά δεν πρέπει κατά τη γνώμη μου να γίνονται τέτοιου είδους δηλώσεις. Δεν χρειάζονται! Αντίθετα δημιουργούν ένα κλίμα γύρω από την εθνική, που κάθε άλλο παρά βοηθητικό μπορεί να είναι για τη συνέχεια! Μπορεί μερικές φορές να είναι αυστηρή η κριτική, αλλά αυτό συμβαίνει με όλες τις εθνικές στον κόσμο! Υπάρχουν απαιτήσεις από τους φιλάθλους. Πάντα ζητούν και θα ζητούν περισσότερα από τους διεθνείς, τον προπονητή, την ομοσπονδία! Ας δοθεί πίστωση χρόνου σ’ αυτή την ομάδα. Το μέλλον της μπορεί να μην είναι εξασφαλισμένο, όμως είναι ευοίωνο!

Εξ` επαφής: Τελευταία Ενημέρωση

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει…

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει…

Η κριτική πρέπει πάντα να γίνεται για αυτονόητους λόγους. Η ισοπεδωτική όμως αντιμετώπιση, εκτός από αχρείαστη, είναι και ...
Μάριος Αβρααμίδης
 |  ΕΞ` ΕΠΑΦΗΣ
X