ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

De Ζαβού: Λαβόρδε… τα συκώτια μας

Χρίστος Ζαβός

Χρίστος Ζαβός

Άλλο πράγμα μας έπρηξε αλλά ας το να πάει στην ευχή. Είναι και καλοκαίρι, μη το ματιάσουμε ας αναφερθούμε στα συκώτια. Είναι τώρα κανά δύο μήνες, κάθε πρωί που θα έρθω στη δουλειά κάπου κλείνει αυτός.

Εξηγούμαι. Πόσες ομάδες έχει η κατηγορία του Κούμα και του Ανθούλη; Δώδεκα… μέχρι νεωτέρας. Από τις δώδεκα βγάλε τις εφτά, οι υπόλοιπες πέντε έχουν «κλείσει Λαβόρδε». Πως ήταν η πιο ωραία γκόμενα στο γυμνάσιο, που όλοι τη θέλαμε μα κανείς δεν την είχε, κάτι τέτοιο μοιάζει με τον Κολομβιανό. ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Απόλλωνας, ΑΕΚ και φυσικά Ανόρθωση.

Ο Λατίνος το μόνο που ενδιαφέρεται είναι οι απολαβές. Συνεπώς όχι από το Καζακστάν, Εσκιμώοι να του κάνουν πρόταση και να ικανοποιείται η μάνα του, τον βλέπω στο ιγκλού να κυνηγά πολικές αρκούδες.

Οκ, η Ανόρθωση είχε μια σχέση με την αφεντιά του, δικαίως δεν μπορεί να τον ξεχάσει. Πόσο μάλλον δε, που και ο ίδιος έστειλε ερωτικά μηνύματα στην πρώην σχέση του. Δεν ήθελε και πολύ, πιο πολλές φορές μίλησε ο Παντελή με τον Ρικάρντο παρά με τον συνεργάτη του Κυριακό Γιάγκου. Και οι Ανορθωσιάτες κολλημένοι με τον Λατίνο, «πότε θα έρθει η αγορίνα;», «έλα παικταρά μου να γεμίσει το Παπαδόπουλος»… Βαρωσιώτης να ήταν από τη λίμνη του Άγιου Λουκά θα είχε και έλεος.

Χθες πήγα να φάω μια μακαρονάδα ήρθε εκεί ένας οπαδός της Ανό και μου μίλαγε για το Λαβόρδε, λες και χώρισαν και θέλει να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους. Ήταν μάλιστα κάθετος ως προς το ερώτημα, Λαβόρδε ή Ντουρίς; Λες και τα εννιάρια τύπου Ντουρίς τα βρίσκεις στη θάλασσα και τα βγάζεις στη ξηρά. Χίλιες φορές ο Σλοβάκος και ας μην είναι από τη Μεσαορία.

Όπως και να έχει, ο τύπος έχει παίξει σ’ όλα τα ρεπορτάζ των ομάδων. Τώρα ακούγεται για Απόλλωνα, πιο πριν για Ομόνοια, πολύ πιο πριν για ΑΕΚ ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι εκεί και παίζει συνεχώς. Επειδή το έχω ψάξει από παλιά το θέμα, ο Λατίνος το μόνο που ενδιαφέρεται είναι οι απολαβές και τίποτα άλλο. Συνεπώς όχι από το Καζακστάν, Εσκιμώοι να του κάνουν πρόταση και να ικανοποιείται η μάνα του, τον βλέπω στο ιγκλού να κυνηγά πολικές αρκούδες.

Σου λέω η μάνα του, όχι τυχαία αφού αυτή κάνει κουμάντο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Και μη νομίζεις, έχει φτάσει τα τριάντα του αλλά σ’ αυτό το σημείο όντως μοιάζει με Κυπραίο. Που είναι 59 χρόνων και ακόμα ψάχνει να θηλάσει το βυζί της μάνας του. Που το βλέπεις να κρατά μπαστούνι και η μάνα του φωνάζει «μωρό μου έλα να φας». Όσοι πάντως μπήκαν στον κόπο να διαπραγματευτούν με τη μεριά του έχουν καταλάβει πόσο σημαντική είναι η άποψη της μάνας Λαβόρδε.

Όπως και να έχει. Ας μιλήσουμε και λίγο με δεδομένα. Λοιπόν ο Λαβόρδε βρίσκεται στη Κολομβία και απολαμβάνει διάφορα εξωτικά φρούτα συν την θαλπωρή της οικογένειας. Από κει, μαζί με τον μάνατζερ του μελετά διάφορες προτάσεις. Η πιο σοβαρή ήταν όντως της Ανόρθωσης, πριν ακόμη κλείσει ο Ντουρίς.

Ο Λατίνος θέλει 30 χιλιάδες μηνιαίως. Ο Παντελή του είπε πάρε παιδάκι μου 25 συν κάποια μπόνους και έλα στην ομάδα που μεγάλωσες. Η μεριά του Κολομβιανού δεν απόρριψε οτιδήποτε. Αντιθέτως το είδε θετικά το όλο σκηνικό. Και σε ρωτώ όμως… ποιος μαλάκας θα απαντούσε θετικά ενόσω είναι διακοπές. Δηλαδή τι; Ν’ αφήσω το φαγητό της μαμάς και τα beach bar της χώρας. Έκανα που έκανα εκατομμύρια ρούβλια ας τα απολαύσω λίγο. Είναι και η προετοιμασία, ντάλα καλοκαίρι να τραβιέμαι να τρέχω σε Βουλγαρία και διάφορες τέτοιες μαλακίες. Τους είπε θα δούμε. Κάθεται εκεί και περιμένει. Όταν αποφασίσει θ’ απαντήσει όχι μόνο στην Ανόρθωση αλλά σε όποια πρόταση τον βολεύει.

Γι’ αυτό σου λέω. Μας έπρηξαν τα συκώτια με τον Λαβόρδε φέτος το καλοκαίρι και ο τύπος ξύνει… όχι τα συκώτια του. Να ναι καλά, τα κλίκς πέφτουν βροχή για την περίπτωση του. Να δουλεύουν και τα έγκυρα σάιτ του νησιού. Και έζησαν αυτοί καλά… και εμείς με πρησμένα συκώτια.

 

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

De Ζαβού: Διαφθορά…

De Ζαβού: Διαφθορά…

Σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον που τόσο έχει μολυνθεί από τη διαφθορά, επικρατεί η θεωρία του «μπάστε σκύλοι αλέστε»
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
De Ζαβού: Φτου!!!

De Ζαβού: Φτου!!!

Η ΑΕΛ είναι εκεί, βελτιώνεται και βγάζει ποδοσφαιρική υγεία
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
X