ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

De Ζαβού: Γενικώς… περιμένουμε

Χρίστος Ζαβός

Χρίστος Ζαβός

Όπως στο στρατό μέχρι να λήξει η σκοπιά σου. Ή στη στάση λεωφορείου και μετρό για να πας στον προορισμό σου. Ή στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο. Ή καρτερώντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τον γιατρό. Ή που έχεις το τηλέφωνο ανά χείρας πατώντας κουμπάκια έως ότου συνδεθείς με τον αρμόδιο να λύσει το πρόβλημα σου. Γενικώς περιμένουμε σ’ αυτή τη χώρα.

Και στο ποδόσφαιρο επίσης. Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση άλλωστε, δυστυχώς. Ο κόσμος στήνεται στην ουρά για να εκδώσει την κάρτα του μήπως και αποκτήσει δικαίωμα πρόσβασης στο γήπεδο, περιμένοντας. Ο ΚΟΑ ζητά υπομονή από τον κόσμο μέχρι να τελειοποιηθεί η διαδικασία και ξεπεραστούν μια και καλή τα τελευταία εμπόδια . Οι «ειδικοί» και διάφοροι αρθρογράφοι ζητούν επίσης υπομονή για να δούμε ποια εξέλιξη θα έχει το μέτρο ως προς την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα.

Και να πεις ήμασταν σε κανά νησί όπως η Ικαρία, που αντιλαμβάνονται το χρόνο διαφορετικά, να πεις δεν πάει στο διάολο. Εδώ με τα χάπια είμαστε όλοι, περιμένοντας… δεν ξέρω και γω τι;

Στους Λεμεσιανούς κυρίως οπαδούς ζητούν να περιμένει για το γήπεδο στο Κολόσσι, που ξεπέρασε προ πολλού τον μύθο του γεφυριού της Άρτας. Οι προπονητές ζητούν από τον κόσμο πίστωση για να παρουσιάσουν τη δουλειά που έκαναν το καλοκαίρι. Περιμένεις επίσης τις νέες μεταγραφές να προσαρμοστούν και να βγάλουν αυτό που ξέρουν μες στο γήπεδο.

Στην Ομόνοια περιμένουν τη νέα εποχή με Παπασταύρου. Στον ΑΠΟΕΛ τους Γερμανούς επενδυτές, στην ΑΕΛ πότε θα βγει στο προσκήνιο ο Σόφο, στον Απόλλωνα πότε θα πάρουν πρωτάθλημα, στην ΑΕΚ πότε θ’ ανακαινιστεί το γήπεδο και στην Ανόρθωση το ντεμπούτο του Λαβόρδε.

Περιμένουμε επίσης πότε η εθνική μας ομάδα θα γίνει ανταγωνιστική μήπως και φτάσει κάποτε, στον παράλογο κατ’ εμέ στόχο για την παρούσα φάση, που έχουν θέσει οι ιθύνοντες και αφορά την πρόκριση σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης.

Περιμένουμε μέσα του Σεπτέμβρη να δούμε και από κοντά τους τρεις βασικούς διεκδικητές του φετινού τίτλου, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και ΑΕΚ. Στην αναμονή μέχρι τον Ιανουάριο οπότε και θα ολοκληρωθεί η δεύτερη αγωνιστική με τον αγώνα ΑΕΚ- Απόλλωνα.

Από χθες έχουμε και άλλα πολλά που αναμένουμε. Όπως τουλάχιστον δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, περιμένουμε τους ξένους εμπειρογνώμονες και το πώς θα βοηθήσουν τους διαιτητές μας. Καρτερούμε επίσης να δούμε τα μέτρα που θα πάρουν για να βοηθήσουν τον Κύπριο παίκτη αλλά και τις ομάδες. Θες και άλλα;

Απ’ ότι μας είπε, περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών που έχουν λέει να κάνουν με την ΚΟΠ. Ναι, σωστά κατάλαβες. Αυτή την ώρα που μιλάμε αντιπροσωπεία της ΟΥΕΦΑ σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες διεξάγουν λέει έρευνες για το ποδόσφαιρο μας. Την ίδια ώρα και η ΚΟΠ, όπως λέει ο πρόεδρος της, έχει εναποθέσει στους δικούς της ανθρώπους άλλη έρευνα για το ποδόσφαιρο της οποίας το αποτέλεσμα, μάντεψε; Πρέπει να περιμένουμε!!!

Απλά πράγματα, περιμένετε και θα δούμε. Ή αν θες «σκάσε και κολύμπα». Και να πεις ήμασταν σε κανά νησί όπως η Ικαρία, που αντιλαμβάνονται το χρόνο διαφορετικά, να πεις δεν πάει στο διάολο.

Εδώ με τα χάπια και τα πιεσόμετρα είμαστε όλοι, περιμένοντας… δεν ξέρω και γω τι;

 

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

Τρόμος και ανησυχία…

Τρόμος και ανησυχία…

Προκαλούν τον κόσμο η έλλειψη σοβαρότητας εκ μέρους των πολιτικών κομμάτων αλλά και προσώπων
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
De Ζαβού: Ημι- παράνομος χώρος…

De Ζαβού: Ημι- παράνομος χώρος…

Η ανυπαρξία ή η ανεπάρκεια των διωκτικών αρχών σε συνδυασμό με την παθητικότητα που δείχνει η Πολιτεία, έχουν πλέον καταστήσει ...
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
X