ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σημαντικά αναβαθμισμένη και βελτιωμένη η εφαρμογή 24sports&news

«Κατεβάστε» από appstore και playstore, το πλήρως ανανεωμένο App 24sports&news με πολύ περισσότερες επιλογές για την αθλητική και όχι μόνο ενημέρωση σας

Σας άρεσε πολύ και ζητήσατε την αναβάθμιση της! Το κάναμε και η εφαρμογή 24sports&news παρέχει πλέον σημαντικά βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Έχουμε λύσει πολλά από τα ζητήματα που μας έχετε αναφέρει και ενσωματώσαμε 25 νέες προσθήκες – βελτιώσεις, που εσείς οι αναγνώστες, μας ζητήσατε.

Η αγαπημένη σας εφαρμογή 24sports&news είναι τώρα σε μια ιδανική μορφή πολύ πιο εύχρηστη και πολύ πιο πλούσια σε περιεχόμενο. Δεν πρόκειται όμως να επαναπαυτούμε. Θα συνεχίσουμε με νέες αναβαθμίσεις με στόχο να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή, αθλητική εφαρμογή. Με στόχο το καλύτερο γιατί αυτό σας αξίζει.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να έχετε συγκεντρωμένα τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας, πατώντας απλά πάνω στο λογότυπο της, αλλά και να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα σημαντικά νέα της ομάδας σας καθημερινά και για την αναλυτική εξέλιξη των αγώνων της.

Αναβαθμισμένο είναι και το αγαπημένο σας Match Center της ιστοσελίδας μας 24sports.com.cy το οποίο βρίσκετε βέβαια και στην εφαρμογή μας 24sports&news. Μπορείτε έτσι ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκετε να ενημερώνεστε πρώτοι με κάθε λεπτομέρεια, λεπτό προς λεπτό, για την εξέλιξη και την έκβαση των αγώνων της ομάδας σας. Περιγραφή ΟΛΩΝ των αγώνων στην Κύπρο όλων των ντέρμπι στην Ελλάδα, την Αγγλία και των μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αλλά και όλων των σημαντικών αγώνων στο Champions League και το Europa League.

Από την εφαρμογή μας 24sports&news μπορείτε επίσης να διαβάζετε καθημερινά την καυστική αρθρογραφία από έμπειρους αθλητικούς συντάχτες που εκφράζουν με θάρρος την άποψη τους για την επικαιρότητα. Από την ενότητα News μπορείτε να μαθαίνετε τις πολιτικές εξελίξεις, τα πάντα για τις καιρικές συνθήκες καθώς και όλα τα νέα από τις ενότητες Lifestyle, Show Biz καθώς και να βλέπετε όλα τα Viral. Επίσης αυξήσαμε σημαντικά τα θέματα μας για το Αυτοκίνητο και την Τεχνολογία.

Εκτός από τα πιο πάνω σας προσφέρουμε και άλλες καινοτομίες με σκοπό την καλύτερη εμπειρία ενημέρωσης σας στη νέα εφαρμογή του 24sports&news, της πιο δημοφιλούς εφαρμογής αθλητικής ενημέρωσης στην Κύπρο.

Κατεβάστε λοιπόν σήμερα από τα appstores, το πλήρως ανανεωμένο και σημαντικά βελτιωμένο App του 24sports&news με πολύ περισσότερες επιλογές για την αθλητική και όχι μόνο ενημέρωση σας.

Για να το εγκαταστήσετε στο κινητό ή στο Tablet σας, αναζητήστε την εφαρμογή 24sports&news μέσα στο Play Store (για android συσκευές) και app store (για apple) και ακολούθως την επιλογή εγκατάσταση.

Είμαστε περήφανοι για αυτή την εφαρμογή η οποία σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με βάση αυτά που εσείς θέλατε και μας ζητήσατε. Απολαύστε την. Είναι αντάξια της αγάπης και της προτίμησης που μας δείχνετε καθημερινά. Σας ευχαριστούμε.

Αν έχεις την εφαρμογή 24sports&news, έχεις «τα πάντα όλα» για την ενημέρωση σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Sports: Τελευταία Ενημέρωση

X