ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πήραν γυναίκες στους παίκτες της Βενεζουέλας!

«Είχαν επιλέξει προσεκτικά τις κοπέλες που έστειλαν»

Απίστευτες καταγγελίες από τον προπονητή της Βενεζουέλας Ντουνταμέλ, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Παραγουάη. Το παιχνίδι σαφώς και ήταν πολύ κρίσιμο καθώς έκρινε την πρόκριση, με την Βενεζουέλα πάντως να επικρατεί με 0-1 εκτός έδρας και να αφήνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου την Παραγουάη.

Ο προπονητής πάντως της Βενεζουέλας ανάφερε πως υπήρξε προσπάθεια δελεασμού της ομάδας του με γυναίκες στο ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Βενεζουέλας ανάφερε πως από πλευράς Παραγουάης «Είχαν επιλέξει προσεκτικά τις κοπέλες που έστειλαν στο ξενοδοχείο. Μας έκαναν να γελάσουμε γιατί δεν ξέραμε ποιος τις έστειλε, όμως ευτυχώς δεν επηρεαστήκαμε και ως αποτέλεσμα πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με επαγγελματισμό».

Μάλιστα ο ίδιος ο Ντουνταμέλ τόνισε πως δεν πρόκειται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το όλο θέμα, ενώ συμπλήρωσε πως νιώθει περήφανος για το γεγονός πως εργάζεται στην Εθνική Βενεζουέλας.

Η ουσία όμως είναι πως με τέτοιες καταγγελίες η αξιοπιστία της διοργάνωσης πλήττεται ενώ παράλληλα οι καταγγελίες οι οποίος δεν γνωρίζουμε αν ισχύουν ή όχι και οι οποίες είναι πέρα για πέρα σημαντικές μένουν στον αέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X