ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καμπάνια με Ροναλντίνιο!

Μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με χιλιάδες φιλάθλους ανά τον κόσμο να προσπαθούν να πείσουν τον Ροναλντίνιο να φορέσει τη φανέλα της Σαπεκοένσε!

Ποδοσφαιρόφιλοι από όλο τον κόσμο μέσω του hashtag #ronaldinhochape στα social media προσπαθούν να πείσουν τον Βραζιλιάνο άσο να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της χώρας του, ο οποίος ήρθε στην ειδησεογραφία τις τελευταίες ημέρες με τον πιο τραγικό τρόπο.

Άλλοι σύλλογοι της Βραζιλίας έχουν ήδη δηλώσει την επιθυμία τους να δώσουν ποδοσφαιριστές τους στην Σαπεκοένσε ώστε να «χτιστεί» η ομάδα των επόμενων χρόνων, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν τον Ροναλντίνιο ντυμένο στα πράσινα να είναι ο ηγέτης της αναγέννησης.

Ο «Ρόνι» δεν έχει παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο από το 2015 όταν και αποχώρησε από την Φλουμινένσε, ωστόσο δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορα φιλικά σε μέρη του κόσμου.

Το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση δίνει ελπίδα σε πολλούς ότι μπορεί να γυρίσει στα γήπεδα με τη φανέλα «Σάπε»...

www.sdna.gr 

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση