ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν το πιστεύω ότι ζω»

Είναι από τις ελάχιστες στιγμές που παίκτης μπορεί να ευχαριστεί τον Θεό που έμεινε εκτός αποστολής. Η τύχη χαμογέλασε σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε.

Κι όμως καμιά φορά η μοίρα μπορεί να τα φέρει έτσι, που κάποιοι παίκτες να νιώθουν κάτι παραπάνω από τυχεροί επειδή έμειναν εκτός αποστολής. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε που δεν ταξίδεψαν για την Κολομβία προκειμένου να λάβουν μέρος στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Βαθύτατα θλιμμένοι και χωρίς ακόμα να έχουν αντιληφθεί ακριβώς τι έχει συμβεί φαίνονται σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε, στην οποία κάθονται στα αποδυτήρια της ομάδας κάτω από τα ονόματα των συμπαικτών τους που έφυγαν από τη ζωή.

Ένας από αυτούς είναι ο Αλεχάντρο Μαρτινούτσιο που δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του στην «πτήση θανάτου», λόγω τραυματισμού. Σήμερα ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν το πιστεύω ότι ζω. Σώθηκα επειδή ήμουν τραυματίας. Νιώθω τεράστια θλίψη για τους συμπαίκτες μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσευχηθώ για αυτούς».

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση