ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπάουσα: «Έτσι άλλαξε γνώμη ο Μέσι»

Ο Εντγκάρντο Μπάουσα, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αλλάξει γνώμη στον Μέσι, τονίζοντας πως δεν έκανε τίποτα, απλά του ανακοίνωσε πως βρίσκεται στις κλήσεις!

Ήταν τελικά πιο απλό απ' όσο φαινόταν... Έτσι, τουλάχιστον, το έκανε να φαίνεται ο Εντγκάρντο Μπάουσα, σύμφωνα με όσα είπε αναφερόμενος στην επιστροφή του Μέσι στην Εθνική. Ο τεχνικός της Αργεντινής, μίλησε για το πως άλλαξε γνώμη ο άσος της Μπαρτσελόνα και επέστρεψε στην Εθνική.

«Πρώτα τον ρώτησα αν θέλει να βρεθούμε. Όταν δέχθηκε, ήξερα ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, διότι επρόκειτο να μιλήσουμε για το ποδόσφαιο. Δεν είχα πάει με σκοπό να πείσω τον Μέσι να επιστρέψει, ήμουν πεπεισμένος ότι από την συζήτηση θα προκύψει αυτή η δυνατότητα. Στη συνάντηση ήταν και ο Μασεράνο και όταν τελειώσαμε την συζήτηση δεν υπήρχε κάτι περισσότερο να τους πω εκτός από το "Αγόρια, έχετε κληθεί και οι δύο για το επόμενο παιχνίδι"», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον Μέσι: «Ο Μέσι γνωρίζει τα πάντα για το ποδόσφαιρο! Πάντα πίστευα ότι ένας παίκτης του κύρους του θα πρέπει να ξέρει πολλά για το ποδόσφαιρο, αλλά με εξέπληξε ακόμα περισσότερο απ’ όσο νόμιζα. Δεν του διαφεύγει τίποτα για το ποδόσφαιρο».

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση