ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με όλα της τα όπλα η Αργεντινή

Με όλα της τα αστέρια στην αποστολή θα αγωνιστεί στα ματς με Περού και Παραγουάη η εθνική ομάδα της Αργεντινής, αφού ο Εντγκάρντο Μπάουζα ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια της ομάδας.

Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το Περού στις 6 Οκτωμβρίου, ενώ 5 μέρες αργότερα θα αγωνιστεί κόντρα στην Παραγουάη, και θα έχει στην διάθεση της όλα της τα αστέρια. Η «αλμπισελέστε» βρίσκεται τρίτη στον όμιλο της Νοτίου Αμερικής, έχοντας 15 βαθμούς έναν λιγότερο δηλαδή απ’ ότι έχει η Ουρουγουάη.

Στην αποστολή επέστρεψαν οι Ιγκουαΐν και Αγουέρο, οι οποίοι είχαν απουσιάσει από τα δύο προηγούμενα ματς της ομάδας, αφού αμφότεροι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή της Αργεντινής για τα δύο ματς:

Ναχουέλ Γκουζμάν, Σέρχιο Ρομέρο, Φακούντο Ρονκάλια, Ματέο Μουσάτσιο, Ραμίρο Φούνες Μόρι, Μάρκος Ρόχο, Μάρτιν Ντεμικέλις, Γκαμπριέλ Μερκάδο, Νικολάς Οταμέντι., Πάμπλο Ζαμπαλέτα, Ματίας Κρανεβίτερ, Χαβιέ Μασεράνο, Λούκας Μπίλια, Αουγκούστο Φερνάντεζ, Έβερ Μπανέγα, Έρικ Λαμέλα, Νικολάς Γκαϊτάν, Άνχελ Ντι Μαρία, Λιονέλ Μέσι, Άνχελ Κορέα, Λούκας Πράτο, Σέρχιο Αγουέρο, Πάουλο Ντιμπάλα , Γκονζάλο Ιγουαΐν

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση