ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίς Μέσι κόντρα στη Βενεζουέλα

Η θριαμβευτική επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του στον ιγνυακό τένοντα, γεγονός που δεν θα του επιτρέψει να πάρει μέρος στο επόμενο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με τη Βενεζουέλα την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Μέσι, που πήρε πίσω την απόφασή του να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μετά την ήττα στον τελικό του Copa America από την Χιλή, πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο εντός έδρας ματς με την Ουρουγουάη. Χάρις στο «τρίποντο» αυτό, μάλιστα, η «αλμπισελέστε» ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή του του γκρουπ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Ωστόσο, ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στη Μέριδα όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Βενεζουέλα, όπως παραδέχθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Εντγκάρδο Μπάουζα: «Δεν θα μπορέσει να παίξει, έχει πάθει υποτροπή κι ακόμη πονάει. Δε μπορούμε να ρισκάρουμε», είπε στους δημοσιογράφους μετά την προπόνηση της Αργεντινής στο κέντρο της ομάδας έξω από το Μπουένος Αϊρες.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας επιβεβαίωσε την απουσία του Μέσι ανακοινώνοντας στην ιστοσελίδα της, ότι η απόφαση πάρθηκε μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο σταρ της Μπαρτσελόνα το πρωί. «Του συστήθηκε να ξεκουραστεί και δεν θα αγωνιστεί εναντίον της Βενεζουέλας» αναφέρεται στο κείμενο, με τα τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο Μέσι θα αναχωρήσει εντός του διημέρου για την Ισπανία προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία στη Μπαρτσελόνα.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση