ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέος αρχηγός της Βραζιλίας ο Μιράντα

Ο Μιράντα είναι ο νέος αρχηγός της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας μετά την απόφαση του Νεϊμάρ να παραδώσει το περιβραχιόνιο.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόφασή του μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Νεϊμάρ δήλωσε εξαιρετικά απογοητευμένος για τις έντονες επικρίσεις που δέχθηκε όχι μόνο στη διάρκεια του ολυμπιακού τουρνουά, αλλά και νωρίτερα και παρέδωσε το περιβραχιόνιο λέγοντας ότι μπορούν να βρουν καλύτερο αρχηγό από τον αυτόν.

Ο Μιράντα ήταν τα δύο τελευταία χρόνια δεύτερος αρχηγός της «σελεσάο» κάτι που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας προτίμησαν να τηρήσουν την... ιεραρχία.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Ίντερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας στο παιχνίδι κόντρα στο Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

«Η ομάδα μας είναι γεμάτη ηγέτες και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να εκπροσωπώ αυτούς, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού» τόνισε ο Μιράντα, ο οποίος έχει 27 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση