ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Τσίβας ο Πουλίδο!

Η Τσίβας Γουαδαλαχάρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος ύστερα από δύο πολυτάραχα χρόνια επιστρέφει στην πατρίδα του.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε πολύ για να αποκτήσει τον Άλαν Πουλίδο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάλεψε εξίσου πολύ για να φύγει από το Μεξικό και να εξασφαλίσει το δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη και την ομάδα του Πειραιά. Ωστόσο, ύστερα από δύο χρόνια και μία σεζόν του Μεξικανού επιθετικού στους ερυθρόλευκους, τα πράγματα δεν εξελίχθησαν ιδανικά σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας, όμως, για έναν παίκτη που αγωνίστηκε μόλις σε 17 επίσημα παιχνίδια τη σεζόν 2015-2016, με απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εκπληκτικό deal!

Το βράδυ της Τρίτης (30/8), ώρα Ελλάδας, η Τσίβας ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, παρουσιάζοντας την καριέρα του 25χρονου (8/3/1991) ποδοσφαιριστή και ευχαριστώντας την Τίγκρες, η οποία θα λάβει ένα αξιοσέβαστο ποσό, όπως φυσικά και ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα και βάσει των πληροφοριών που έχουμε συλλέξει από το Μεξικό, η Τσίβας θα καταβάλλει στον Ολυμπιακό 7.300.000 δολάρια, περίπου 6.500.000 ευρώ. Χρήματα θα λάβει και η Τίγκρες, η προηγούμενη ομάδα του Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό. Το ποσό αυτό είναι 5.000.000 δολάρια. Έτσι, λοιπόν, φτάνουμε στα 12.300.000 δολάρια, χωρίς να περιλαμβάνεται η ετήσια αμοιβή του Πουλίδο, ο οποίος έγινε και τυπικά η ακριβότερη στην ιστορία του μεξικανικού ποδοσφαίρου!

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X