ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπάουσα και επίσημα

Τι δήλωσε για Μέσι

Επιτέλους βρέθηκε ο εκλεκτός για τον πάγκο της Αργεντινής. Ο Εντγκάρντο Μπάουσα είναι εκείνος που θα καθίσει στον πάγκο της «αλμπισελέστε», όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας.

Τα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν πολλά, Ντιέγκο Σιμεόνε, Μαουρίσιο Ποκετίνο και πολλοί άλλοι, αλλά ο 58χρονος ήταν αυτός που επικράτησε στην κούρσα της διαδοχής του Τάτα Μαρτίνο.

Στην ως τώρα προπονητική του καριέρα, ο Μπάουσα έχει περάσει από τους πάγκους αρκετών συλλόγων, όπως η Ροσάριο Σεντράλ, η Βελές Σάρσφιλντ και η Σαν Λορένσο, με την οποία κατέκτησε το Copa Libertadores το 2014.

Για τον Αργεντινό, αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά σε εθνική ομάδα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Σεπτεμβρίου, κόντρα στην Ουρουγουάη.

Τι είπε για Μέσι
Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να αποτελεί εδώ και λίγο καιρό παρελθόν από την εθνική Αργεντινής, μετά το Copa America Centenariο, όμως ο νέος της τεχνικός, Εντγκάρντο Μπάουσα, είναι σίγουρος πως θα τον πείσει να αλλάξει την απόφαση του.

Ο 58χρονος κόουτς σχολίασε σε συνέντευξη του στο «Fox Sports»: «Για το ζήτημα του Μέσι είμαι αισιόδοξος. Ευελπιστώ ότι η συζήτηση που πρόκειται να έχω μαζί του θα τον μεταπείσει ώστε να συνεχίσει στην εθνική ομάδα. Θα ήθελα να του εξηγήσω τις ιδέες μου. Αυτό που με ανησυχεί λιγότερο είναι το που θα παίξει».

«Ακόμα δεν έχω κάποια επαφή με την οικογένεια του Μέσι ή τον ίδιο. Η ιδέα είναι να πάω εγώ ο ίδιος και να τον βρω για να μιλήσουμε. Δεν χρειάζεται να τον πείσω για τίποτα, απλά θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο».

Tα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2018 συνεχίζονται τον Σεπτέμβριο για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και ο Μπάουσα θέλει τον φυσικό ηγέτη της Αργεντινής να δίνει το «παρών».

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X