ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προς επαναπατρισμό

Δέκα και πλέον χρόνια στην «ξενιτιά» φαίνεται πως είναι πλέον πολλά για τον Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος λίγες μέρες μετά τη «στέψη» του ως πρωταθλητής στη δεύτερη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Άρκα Γκντίνια, φέρεται να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Αργεντινή.

Ιστοσελίδα της πατρίδας του 31χρονου επιθετικού φιλοξενεί δηλώσεις ενός εκ των ατζέντηδων του Σανγκόι, ο οποίος τόνισε πως ο παίκτης έχει προταθεί στην Πατρονάτο, ομάδας που εδρεύει στη γενέτειρά του, Παρανά. Όπως πρόσθεσε ο εκ των εκπροσώπων του «αλανιού», πρόθεση του πελάτη του είναι να βρει ομάδα είτε εκεί, είτε στη Σάντα Φε.

Ο Σανγκόι έχει να παίξει μπάλα στην πατρίδα του από το 2005, όταν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Μπόκα. Από τότε μέχρι σήμερα, πέρασε από Περού (Ουνιβερσιτάριο), Κολομβία (Μιγιονάριος), Ισραήλ (Χάποελ Ασκελόν), Ισπανία (Σπόρτινγκ Χιχόν), Κατάρ (Αλ Ουάκρα) και, φυσικά, στην Κύπρο με τον Απόλλωνα. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, είχε «παίξει» σενάριο επιστροφής του στη Λεμεσό, για λογαριασμό του Άρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση