ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με 4αρα στον τελικό (vid)

Θέση στον τελικό έκλεισε η Αργεντινή με μία εμφατική νίκη 4-0 κόντρα στους διοργανωτές του επετειακού Copa America. Οι ΗΠΑ δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την παρέα του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έκανε πολύ καλό ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ!

Μάλιστα ο Μέσι με το τρομερό γκολ που σημείωσε από απευθείας εκτέλεση φάουλ έφτασε τα 55γκολ με την φανέλα της «αλμπισελέστε» και προσπέρασε τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών της Αργεντινής!

Στο ματς η ομάδα του Μαρτίνο δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 4-0, με τον Λαβέτσι μόλις στο 3΄ να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Μέσι, ενώ στο 32΄ ήρθε το φάουλ του «Λίο» για το 2-0.

Στην επανάληψη ήρθαν άλλα δύο γκολ με σκόρερ τον Ιγκουαΐν. Στο 50΄ με διπλή προσπάθεια ο επιθετικός της Νάπολι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0, ενώ στο 86΄ πήρε την ασίστ από τον Μέσι για να γράψει το τελικό σκορ. Ωστόσο στην Αργεντινή αγωνιών για την κατάσταση του Λαβέτσι, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 63΄ μετά από άσχημη πτώση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 31χρονου άσου στο χέρι.

Πλέον η Αργεντινή θα περιμένει τον νικητή του άλλου ημιτελικού μεταξύ Κολομβίας και Χιλής ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουμε την... ρεβάνς του περσινού τελικού, όπου η Χιλή είχε κατακτήσει το τρόπαιο στα πέναλτι απέναντι στους Αργεντινούς.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X