ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαστημική εμφάνιση (vid)

Πράγματα και... θαύματα από την ομάδα του Πίτσι τα ξημερώματα της Κυριακής, που έκανε σκόνη και θρύψαλα στους Μεξικανούς, αναγκάζοντάς τους σε μία από τις πιο ντροπιαστικές βραδιές της ιστορίας τους. Η κάτοχος του τίτλου Χιλή έκανε όργια στο «Levi's Stadium» της Καλιφόρνια και με το απίστευτο 7-0 πέρασε με τον πλέον επιβλητικό τρόπο στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου την περιμένει ήδη από χθες η Κολομβία. Αυτή δε είναι η πιο βαριά ήττα των Μεξικανών μετά το 6-0 από τη Δυτική Γερμανία στο Μουντιάλ του 1978! Ολα αυτά ενώ ήταν αήττητοι εδώ και 22 παιχνίδια, επίσημα ή φιλικά, από το 2-1 με το Εκουαδόρ στο περσινό Κόπα Αμέρικα.

Όργια από τον Εντουάρντο Βάργκας, ο οποίος μετά τα δύο γκολ επί του Παναμά, αυτή τη φορά σταμάτησε στα τέσσερα (!) και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς! Αυτή μάλιστα ήταν η πιο παραγωγική εμφάνιση του 26χρονου άσου της Χόφενχαϊμ, με τον Αλέξις Σάντσες να έχει επίσης πολύ καλή παρουσία με ένα γκολ και δύο ασίστ.

O χορός των γκολ άνοιξε από το 16', με τον Πουτς να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Οτσόα. Στο φινάλε του ημιχρόνου ήρθε και το δεύτερο τέρμα με τον Βάργκας να παίρνει την ασίστ του Σάντσεθ για το 2-0. Οπως έκλεισε το πρώτο μέρος, ξεκίνησε και το δεύτερο. Δηλαδή με γκολ, με τον άσο της Άρσεναλ να "ντύνεται" αυτή τη φορά εκτελεστής έπειτα την πάσα του Βιδάλ.

Δεύτερη ασίστ του Σάντσες μόλις τρία λεπτά αργότερα κι ο Βάργκας έκανε δύο τα τέρματά του, ενώ στο 57' έφτασε και σε χατ τρικ! Στο 74' είχε φτάσει η ώρα και για το καρέ, με την άμυνα των Μεξικανών να είναι σε απόλυτη τρικυμία, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 87' από τον Πουτς, που ήταν κι αυτός ο οποίος έκλεισε το σκορ.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση