ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φορλάν μέχρι τα 40!

Στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, την Πενιαρόλ, αγωνίστηκε τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ντιέγκο Φορλάν, κατακτώντας μάλιστα μαζί της το 48ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και ο 37χρονος Φορλάν γνωστοποίησε την αποχώρησή τους «καρμπονέρος», όχι όμως και από το ποδόσφαιρο γενικότερα.

«Μπορώ να ανακοινώσω πως αποχωρώ από την Πενιαρόλ. Δεν είχα παίξει ποτέ στην πρώτη ομάδα και τώρα φεύγω πρωταθλητής. Πετύχαμε το στόχο μας και είμαι χαρούμενος για αυτό. Θέλω όμως να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο για ένα ή δύο χρόνια ακόμα», είπε.

Ο Ντιέγκο Φορλάν έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Ιντεπεντιέντε και εν συνεχεία πέρασε στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ. Ακολούθως αγωνίστηκε σε Ιντερνασιονάλ, Σερέζο Οσάκα και τον περασμένο Ιούλιο συμφώνησε για συμβόλαιο 18 μηνών, το οποίο όμως αποφάσισε να μην ολοκληρώσει.

Πλέον μένει να δούμε αν θα μείνει στην πατρίδα του ή αν θα «κυνηγήσει» κάποια πρόταση από το αμερικάνικο MLS, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή την Κίνα, προορισμούς δημοφιλείς ιδιαιτέρως για τους παίκτες που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση