ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκολάρες και πρωτιά για Μεξικό (vid)

Η Βενεζουέλα βρέθηκε κοντά στην πρωτιά με την γκολάρα του Σέμα Βελάσκες, όμως 10 λεπτά πριν το τέλος ο Κορόνα «απάντησε» με απίθανο γκολ (1-1) και έτσι το Μεξικό έκοψε πρώτο το νήμα στον όμιλο.

Μεξικό και Βενεζουέλα είχαν πάρει την πρόκριση και έπαιζαν για το αποτέλεσμα που θα τους έδινε την πρωτιά στον όμιλο, προκειμένου να αποφύγουν την Αργεντινή.

Η Βενεζουέλα που έκανε την έκπληξη στον όμιλο και με τη νίκη της κόντρα στην Ουρουγουάη άφησε την «σελέστε» εκτός Copa America, άνοιξε το σκορ μόλις στο 10΄ με τρομερό... αεροπλανικό του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού Σέμα Βελάσκες!

Το σκορ που τους έδινε την πρώτη θέση στο όμιλο το κράτησαν μέχρι το 80΄ οι παίκτες της Βενεζουέλα, καθώς σε εκείνο το σημείο ήρθε ο Κορόνα για να ισοφαρίσει με ένα φοβερό γκολ, περνώντας όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του, δίνοντας έτσι τον «χρυσό» βαθμό στην ομάδα του

Έτσι, λοιπόν, το Μεξικό θα περιμένει για το ποιον αντίπαλο, μεταξύ Χιλής και Παναμά, θα βρει στο δρόμο του ενώ η Βενεζουέλα θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, καθώς η παρέα του Μέσι μόνο με θαύμα δεν θα πάρει την πρωτιά στον όμιλο της

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση